360 İnce AC Adaptör Güç Kaynağı Tuğla Güç Kaynağı 135W Güç Kaynağı Şarj Kablosu 360 İnce Konsol 100-120V-B

₺741.80 ₺437.58

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c26356

Tanım

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

SESSİZ ÇALIŞIN: Gürültü sorununu, diğer birçok benzeriyle ortak olan yüksek gürültüyü yaymayan yüksek kaliteli fanlar ve en son teknoloji ile çözdük products.No gürültü konusunda endişelenmenize gerek yok, sessiz ortam oyun severler için çok önemlidir.

SÜPER ısı dağılımı: Dahili yüksek kaliteli soğutma fanı, daha iyi ısı dağılımı.Güç kaynağı fanlarımız ısı dağılımı sağlamak ve elektriği azaltmak için üretilmiştir noise.No güç tuğlasının aşırı ısınması ve masanızı uzun bir oyunda yakma konusunda endişelenmenize gerek var

LED GÖSTERGE ışığı: 360 ince AC adaptör, güç durumunu görüntülemek için bir LED göstergesine sahiptir.Çalışma durumu: Yeşil ışık yanıyor; Bekleme durumu: LED ışığı turuncu gösterir.

ULTRA GÜVENLİK: teslimattan önce %100 muayene.360 İnce güç adaptörü, yanmayı önlemek için ABS malzemeden, aşırı şarjı, aşırı ısınmayı, aşırı deşarjı, aşırı akımı ve kısa devreyi önlemek için dahili ithal yongalardan yapılmıştır.elektrik kesintisi konusunda endişelenmeden ve ayrıca güç tuğlasının ömrünü uzatabilir.

KÜRESEL EVRENSEL UYUMLULUK: 100-240V otomatik voltaj özelliği, adaptörün dünya çapında kullanılmasına izin vererek dünya çapındaki tüm 360 konsol için mükemmel olmasını sağlar, ayrıca dünya çapında seyahat için mükemmel bir seçimdir.

Yenilikçi Tasarımlar

Bu, birçok yenilikçi tasarıma sahip gelişmiş bir AC güç adaptörüdür, Örneğin: aşırı şarjı, aşırı akımı, kısa devreyi vb.Önlemek için içeride özel bir IC anahtarı.Oyunun tadını çıkarırken elektrik kesintisi konusunda endişelenmeyin.

Renk: Siyah

Malzeme: plastik

Güç kablosu uzunluğu: 9 ft

Giriş: AC 100-120 V 2A 47-63 hz

Çıkış: DC 135 W 12 V 10.83 A / 5Vsb 1A

uyumlu: 360 ince Konsol

Fiş tipi: ABD Plug,Kanada, Hindistan, Japonya, Meksika, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Sıcak ipucu

Ünitenin ömrünü uzatmak için, kullanılmadığında Güç Kaynağı kablosunu prizden çekin.

Paket içeriği:

1 * Güç Adaptörü

1 *

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı REXLİS'İN
Uyumlu Marka / Model hiçbiri
Sertifika hiçbiri
Kaynak Anakara Çin