kişot üzerinde Profesyonel Bale Tutuş Koyu Pembe Bale Sahne Kostüm Yetişkin Kadın Performans Bale Gözleme Tutu Kıyafetleri BT9133

₺5 041.54 ₺4 638.20

  • Etiketler: vaka gözleme kız, hoodies gözleme pembe, erkekler pembe bale, çan bale tutu, nasıl gözleme karışımı 1 gözleme, profesyonel kız elbise, tığ tutu elbise seti, baohulu pembe bale, pembe gözleme 3mm, gözleme makinesi 4 tava
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c263473

Tanım

Üretim süresi ve Teslim süresi Tüm profesyonel bale kostümleri siparişe göre yapılır, üretim süresi genellikle 15-20 gündür.Satın aldığınız bale tutularının değerli olduğunu düşünürsek, alıcıların DHL veya EMS gibi güvenli ve hızlı nakliye yolunu seçmelerini öneririz.EMS 6-15 iş günü sürer, DHL ve Fedex yaklaşık 3-7 iş günü sürer.Lütfen gereken yolu seçin.Acele bir sipariş ise lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Malzeme ve Açıklama: XS,S, M, L, XL, 2XL için yetişkin,8,10,12,14,16 çocuk için.Sağlanan tüm boyutlar uymuyorsa ,lütfen" özel yapılmış " ı seçin ve ölçümler hakkında bize mesaj bırakın: büstü,bel,kalça,yükseklik,çevresi ve arka uzunluğu cm cinsinden,lütfen aşağıdaki ölçüm yöntemine bakın.Çift sıra kanca ile tüm boyut. 12 kat tül.

Bizim Hizmet: rengini değiştirmek istiyorsanız, bizim için bir mesaj bırakın lütfen.(Dekorasyon rengi değişmedi).Bize başka stil resimleri sağlarsanız, bunları da özelleştirebiliriz.

Boyut ve Ölçüm

Fotoğraf gösterisi

Fabrika Fotoğrafı

Iade ve Değişim 1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. 2. bir sipariş verdiğinizde, bir retum veya değiştirme yapmak istiyorsanız lütfen 24 saat içinde satıcıyla iletişime geçin, Yanlış boyutlar yapılmadıkça veya kalite sorunları olmadıkça özel boyutlar iade edilemez veya değiştirilemez.İade edilen tüm ürünler yeniden satılabilir durumda alınmalıdır. 3. Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.Renk Uyuşmazlığı: Renk farklılıkları, monitördeki renk yansıması, arka plan vb.Gibi diğer bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ancak, alınan öğenin yanlış renkte olduğunu düşünüyorsanız, iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim 1) Mağazamızı seviyorsanız, lütfen mağazamızı saklayın ve mağazamızı arkadaşlarınıza tavsiye edin. 2) Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir ve geri bildirim derecemiz müşterinin memnuniyetini mağazamıza yansıtır.5 Yıldızlı derecelendirmeniz ve olumlu geri bildiriminiz çok takdir edilecektir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Etekler 10 kat sert tül ve 2 kat yumuşak tül
Model Numarası BT9133'NIN sohbeti
Menşei ülke Guangzhou, Çin
Çocuk Boyutu 8#, 9#, 10#, 11#.12#.13#, 14#, 15#, 16#, 17#
Malzeme Kadife
Yaş Grubu kadınlar, Kızlar, Çocuklar, çocuklar, genç
Yetişkin Boyutu XS, S, M, L, XL, 2XL
Korse Arkası Çift Kanca
Cinsiyet kadınlar
Dans Türü Bale
Resim Özelleştirilmiş Evet