Özel Yapılmış Yeni Stil Damat Smokin Groomsmen Beyaz Düğün/Akşam Yemeği / Akşam Takım Elbise En Iyi Adam Damat (Ceket+Pantolon+Kravat+Yelek) b85

₺2 276.77 ₺1 866.96

  • Etiketler: brezilya takımları, kanada'ya uygun, venon takım elbise, sı takım elbise, dave'e uygun, anrkali takım elbise, skoda takımları, Günlük Takım Elbise, kedi takım elbise, takım elbise merch
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2562

Tanım

ölçümlerinizi ölçebilir ve renk seçebilirsiniz ( resim olarak varsayılan) ve bunları bir takım elbise = (J acket+pantolon+kravat+yelek+mendil), gömleğe ihtiyacınız varsa , lütfen artı 2 3 usd/parça.gömleği sipariş etmek için resme tıklayabilirsiniz Nasıl ölçülür?

Boyut birimi: santimetre veya inç 1 .boyun=? 2 .omuz=? 3 .pazı=? 4 .bilek=?

5 .göğüs=? 6 .mide=? 7 .bel=? 8 .kalça= ? 9 .kol=? 10 .ceket uzunluğu= ? 11 .pantolon uzunluğu=? 12 .uyluk = ? 13 .yükseklik =? 14. ağırlık=?Giyim boyut tablosu takım elbise kartelası (takım elbise rengini değiştirmek istiyorsanız, lütfen seçin )

SATEN kartela (yelek veya kravat rengini değiştirmek istiyorsanız, lütfen seçin)

Aşağıdaki stille ilgileniyorsanız, bana numarayı söyleyebilirsiniz, tüm fiyat aynıdır

a. Biz profesyonel üreticiyiz, size her zaman yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler sunuyoruz, toptan satışa hoş geldiniz.(Tüm takım elbise olarak yapılacaktır üzerinde 90% picuture olarak benzer, ve kravat sadece saf renk var, olamaz 100 % aynı resim, lütfen anlayın.)

b. fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir) ve yelek ve kravat sadece saf renge sahiptir, resimden biraz farklıdır)

Ödeme

Alipay; Kritik Kart; Bankadan Bankaya Havale; Western Union.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Fit Tipi düz
Marka Adı GQER TAKIMLARI
Tarz Gündelik
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Malzeme Yün, İpek, Pamuk
Kapatma Tipi Tek Göğüslü
Ön Stil Düz
Model Numarası 3 adet
Cinsiyet ADAMLAR
Öğe Türü takımlar
Giyim Uzunluğu Düzenli