95 Adet 15mm Mavi Silikon Boncuk Toplu Anahtarlık Yapımı İçin Silikon El Sanatları Boncuk Faceted Geometrik Poligon Boncuk DIY Kiti

₺522.63 ₺250.94

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c25232

Tanım

Paket içeriği: 80 yuvarlak boncuk ve ortasında küçük bir delik bulunan 15 yönlü geometrik boncuk dahil olmak üzere 95 mavi silikon boncuk vardır.Bunları çelenk, peçete halkası, bilezik, kolye, anahtarlık, kolye ve daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz.Kişiselleştirilmiş süslemeler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanın.

PÜRÜZSÜZ VE güçlü: Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, bu boncuklar kullanımda güvenilirdir, yapısı stabildir, kırılmaz, solmaz veya yıpranmaz ve uzun ömürlüdür.

DIY takı aksesuarları: DIY Kolye Bilezik Bilek Kayışı Anahtarlık Aksesuarlarınız için 95 Silikon Boncuk, DIY el sanatlarınızı yapmak için birçok renkle eşleştirilebilen 10 Yuvarlak Boncuk ve 5 Yönlü Geometrik Boncuk.

TEMİZLEMESİ KOLAY: Silikon boncuklarımız parlak bir görünüme sahiptir, birden çok kez kullanılabilir ve temizlenmesi kolaydır.Bunları doğrudan akan su altında durulayabilir veya bulaşık makinesine koyabilirsiniz.

renk: gösterildiği gibi

Malzeme: Silika jel

Paket içeriği:

80 x Yuvarlak Silikon Boncuk 15mm(Gök Mavisi / Kot Mavisi / Lacivert / Beyaz / Açık Gri / Açık Mavi / Özel Mavi / Göl Mavisi, renk başına 10 adet)

15 x Altıgen Silikon Boncuk 17mm (Soğuk Mavi / Gök Mavisi / Lacivert, renk başına 5)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Metal Türü hiçbiri