JIGERJOGER Yeni Kadın Pantolon Kahverengi Mandala Tayt Koyu Pembe Joggers Parça Pantolon Ropa De Mujer Bisiklet jersey Artı Boyutu Leggins

₺1 012.72 ₺303.84

  • Etiketler: kahverengi gotik tozluk, kahverengi kavrulmuş tozluk, ponte tozluk kahverengi, vospark bisiklet pantolonları, betbeen bisiklet forması, bisiklet forması ju, pantolon haren kahverengi, kız leggins mandala, tozluk bej z, kısa tayt kadın mandala
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c248176

Tanım

*** Dünya çapında Ücretsiz Damla nakliye***

DÜNYA çapında ÜCRETSİZ DAMLA NAKLİYE!

Posta kutuları ve APO/EPO/DPO adresleri dahil olmak üzere dünya çapında ücretsiz gönderiyoruz.Siparişler, işlem süresini hızlandırmamız ve genellikle 1-4 gün içinde size gönderilmeleri için günlük olarak işlenir!

1, Standart nakliye, normalde 10 gün ila 25 gün sürer, eğer büyük satış Kasım karşılamak.11, Noel yeni yıl tatili veya Çin yeni yılı tatili, 40 gün ila 60 gün sürebilir.

Biz standart nakliye ücretsiz damla nakliye sunuyoruz: Epacket veya Cannergiz.com.tr standart nakliye, çin post kayıtlı hava posta.Özel hat Yanwen, veya Asya Avrupa ülke yerel sonrası hava posta nakliye.

2, Express hızlı kargo ,normalde 10 gün için 7 gün sürer, eğer karşılamak büyük satış Kasım.11, Noel yeni yıl tatili veya Çin yeni yılı tatili, 15 gün ila 25 gün sürebilir.

satın aldığınız ürünün ayrıntılı ağırlığına bağlı olarak her siparişin parçası başına ekstra 15,00 ila 25,00 ABD Doları ücret alırız.

EMS/e-EMS/DHL/TNT/UPS Hızlandırılmış/UPS Ekspres Tasarrufu/Fedex IE/Fedex IP/SF Express gibi ekstra ödemeye dayalı ekspres kargo ile damla nakliye sunuyoruz

3, Hoşgeldiniz özelleştirilmiş sipariş, OEM, ODM hem mevcut, ücretsiz depo, ücretsiz dünya çapında damla nakliye, FBA depo teslimat hem mevcut

4, Normalde 1 ADET sipariş ücretsiz damla nakliye Cannergiz.com.tr tarafından standart nakliye Veya Epacket veya Çin SONRASI HAVA POSTA veya ÖZEL HAT-YW

Eğer sipariş 10 ADET bir sipariş veya USD100. 00 üzerinde toplam tutarı Biz Ücretsiz drop shipping UPS veya DHL veya TNT veya Fedexpress vb Express hızlı kargo

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlkbahar Yaz Sonbahar Kış YENİ varış

Kadın Tayt Boyut Tablosu

Boyut

Bel

Kalça

Uzunluk

inç

cm

inç

cm

inç

cm

S / 6

23"

58cm

26"

66cm

36"

92cm

M/8

24"

61cm

28"

70cm

36"

92cm

L/10

25"

64cm

29"

74cm

37"

94cm

XL/12

26"

67cm

31"

78cm

37"

94cm

İnç/CM ile ölçüm, 1-3 inç/CM arasındaki hata

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 starsfor bırakın lütfen sipariş detailedrating.Bize her iki 5 yıldızın ekran görüntüsünü gösterdikten sonra, bir sonraki siparişiniz için size indirim vereceğiz.Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Bunu çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeleri yeniden deneyin.

Biz çin post kayıtlı hava posta ve epacket ve Cannergiz.com.tr standart nakliye tarafından dünya çapında ücretsiz nakliye sağlamak .Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 2-5 iş gününe ihtiyacımız var.

Iade politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mesaj yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Ürün hasar görmüşse veya tedarikçi tarafından yapılan başka bir sorun varsa, öğeyi orijinal durumunda bize iade edebilirsiniz.

iade veya değiştirme veya yeniden sevkiyat.Parsel aldıktan sonra sadece 7 gün içinde detaylar için lütfen bize ulaşın.İade öğelerinizi aldıktan sonra paranızı iade edeceğiz veya değiştireceğiz.İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.Ücretsiz gönderim seçeneğini seçerseniz, parseliniz doğrudan evinize yalnızca bir kez teslim edilir veya yerel postanenize gönderilir, ardından öğelerinizi toplamak için takip numaranızı ve kişisel kimliğinizi almanız gerekir.Parseliniz gönderildikten hemen sonra sizi bilgilendireceğiz.

JİGERJOGER'İN

1.biz sıcak süblimasyon spor giyim, activewear, yogawear, kadın giyim,tozluk,pantolon,tulum,T shirt,Tank tops,yoga sütyen,spor sütyen üretiminde uzmanım.

2, Biz küçük miktar sipariş kabul, ADEDI 4 boyutları ile tasarım başına 100 adet olduğunu.D. I. Y Özelleştirilmiş sipariş istek üzerine mevcuttur.Lütfen mesaj yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Dikiş Dikiş
Tarz Gündelik
Marka Adı JİGERJOGER'İN
Bel tipi Yüksek
Kalınlık standart
Tayt Tayt (%10 - %20)
Öğe Türü Tayt
Kumaş Türü Örgü
Desen Türü Çiçek
Kalça Tarzı Ganimet Kaldırma
Model Numarası 1781
Cinsiyet kadınlar
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Polyester
Yaş 18-35 Yaş Arası
Uzunluk Ankle-Length