Yakışıklı erkek Takım Elbise Doruğa Yaka Blazers Düğün Erkek Smokin Slim Fit İş Elbisesi 3 Parça Set Ceket Yelek ve Pantolon

₺2 233.01

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2444

Tanım

Mağazamıza Hoşgeldiniz

Biz profesyonel erkek ve yetişkin takım elbise tasarımcısıyız.Bize neye ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz, bunu gerçeğe dönüştürmeye çalışacağız,ayrıca takım elbiseyi özel olarak yapabiliriz. picture.It bizimle iş yapmak hoş bir deneyim olacaktır.Sizin için neşe,güvenli ve en kaliteli ürünleri getirmeye adadık.Bizim mağaza en iyi seçimdir!

Model Gösterisi

Boyut Tablosu

Boyut grafiğimizden standart bir boyut seçebilir veya bize aşağıdaki ölçümleri verebilirsiniz.Bunları sırayla not edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz!

1.Omuz omuza = _ _ _ _ CM veya inç

2. Kol Uzunluğu = _ _ _ _ CM veya inç

3.Göğüs = _ _ _ _ CM veya inç

4.Göbek= _ _ _ _ CM veya inç

5.Bel = _ _ _ _ _ CM veya inç

6.Kalça= _ _ _ _ _ CM veya inç

7.Giysi Uzunluğu =_____ _ CM veya inç

8.Pantolon Uzunluğu= _ _ _ _ _ CM veya inç

9.Uyluk=______ _ CM veya inç

10.Yükseklik=______ _ CM veya inç

11.Ağırlık = _ _ _ _ _ _ Lb veya Kg

Nasıl Ölçülür

Renk Şeması

Notlar

1.Stil, boyut, renk, nakliye vb.Hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size ilk kez cevap vereceğiz.

2. Takım elbiselerimiz %90'ın üzerinde benzer şekilde yapılacaktır. picture.So fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir), çünkü farklı ekranlar aynı renkte biraz farklı gösteriye sahip olacaktır .

3.Farklı sevkiyat seviyeleri sunuyoruz.Lütfen zamanınıza göre nakliye yöntemini seçin.Lütfen sipariş vermeden önce tüm ayrıntıları(boyut/renk vb.) Sağlayın.

4.Geribildirim hakkında, biz içtenlikle memnun iseniz bize olumlu bir geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.Değilseniz, hiçbiri sorunu çözemediğinden herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Her zaman işleri yoluna koymaya istekliyiz.Teşekkür ederim.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

CN Jiangsu
Uygulanabilir Sahne Parti
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Kaynak Anakara Çin
Tarz ziyafet
Öğe Türü 2 parça (Ceket ve Pantolon)
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Kapatma Tipi Tek Göğüslü
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Malzeme Polyester
Fit Tipi sıska
Marka Adı Ike Chimbandi