İç Mekan Bitkileri için sulama kovası, Çiçek sulama kovası Ev Bitkileri için Açık Bahçe Çiçek, Kapalı Uzun Emzik

₺448.05 ₺327.05

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2439

Tanım

Bu, bitkilerimizi sulamak için bağlanma zamanımızdır: Galon sulama kabı, bitkileri sulamayı kolaylaştıran ekstra uzun bir musluğa sahiptir.Plastik sulama kovası, bitki sulama kabının yüksek dereceli plastikten, dayanıklı, kalın duvarından yapılmıştır, yaşlanması ve hasar görmesi kolay değildir.

KÜÇÜK taşınabilir sulama kovası: Sprinkler kafalı galon sevimli sulama kovası, iç mekan bitkileri için evin her yerine sahip olmak için mükemmeldir, Büyüklüğü için hemen sevdi ve dolu ve küçük olduğunda iyi dengelendi kontrollü akış ve uzatıldığında bile dökülürken ellerde kolay ulaşmak için.Dış mekan bitkileri musluğu veya yağmur duşu için sulama sürahisi mükemmel şekilde sulanır.

TUTMASI KOLAY HARİKA sulama kabı: İç ve dış mekan bitkileriniz için her yere dökülmeyen sağlam, iyi tasarlanmış, işlevsel ve pratik bir sulama kabı arıyorsanız, bunu satın alın.

RAHAT sap TEMEL bahçe yardımcısı: İç mekan bitkileri için sulama kabı, bahçenizi mutlu etmenin tüm doğru yollarında tatlı, şık ve çekicidir.Galon sulama kabı, rahat taşıma ve dökme için dengeli bir tutamak tasarımına sahiptir.Rahat sap, uygun kapasite.

İç VEYA dış mekan için harika sulama kabı: Sulama kabı 1/2 galon eşit şekilde dökülür.Özellikle sıcak havalarda bitkileri ve bahçeyi sulamayı çok daha kolay hale getirir.Özellikle sevdiğiniz tek şey, sulama kabının çok fazla su tutması, kullanımı kolay olması ve bitki pencere masanızda iyi görünmesidir.

Renk: Gri / Bej

Malzeme: PP

Paket içeriği:

1 x sulama kovası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin