PU Şeffaf Çanta Jöle Çanta Yaz Tavşan Tote Çanta Seyahat Öğle Yemeği Çantası Karikatür Tasarım Saklama Çantası Su Geçirmez

₺136.03 ₺85.61

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c242579

Tanım

Sıcak Satış PU Şeffaf Çanta Jöle Çanta için Yaz Bunny Tote Çanta Seyahat Öğle Yemeği Çantası Karikatür Tasarım Depolama Çanta Su Geçirmez

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

1.Stadyum çantasını temizle: öğle yemeğinizi, cep telefonunuzu saklamak için geniş çanta.Dışarıda olduğunuzda ihtiyacınız olan eşyaları saklamak için yeterli.

2.Sağlam malzeme: şeffaf torbanın ana malzemesi, ıslak havalarda veya torbanın dışına bir şeyler döküldüğünde işleri kuru tutmada etkili olan su geçirmez bir PU malzemeden yapılmıştır, temizlerken sadece nemli bir bezle kolayca silebilirsiniz.

3.Göz alıcı ve benzersiz moda tasarımı: modern ve şık ilham tasarımımızla nereye giderseniz gidin öne çıkın-yeni şık şeffaf çantalarımızla temel ihtiyaçlarınızı şık bir şekilde taşıyın.

4.Açık ve şeffaf: Stadyuma götürmek, çalışmak veya sadece günlük kullanım için mükemmel bir çanta.

5.Satış sonrası servis: eğer herhangi bir sorun varsa, hemen bizimle irtibata geçiniz, biz en kısa sürede bunu çözmeye yardımcı olacaktır.

Özellikler:

Boyut:15*13*19.3 cm

Malzeme: PU

Paket içeriği:

1 X Çanta

1, Nakliye Hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade Hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Neden Parti
Desen Türü Çiçek
Kapatma Tipi Fermuar yok
Dış Katı Çanta
Astar Malzemesi hiçbiri
Menşe Yeri ZHE JİANG Eyaleti, ZHE JİANG Eyaleti
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar
Tarz elbise
Sertlik Yumuşak
Şekil Günlük Tote
İç Cep yok
Marka Adı HOBBAGGO'NUN
Dekorasyon Karikatür Baskı
Ana Malzeme PU