Işık Hızlı En Çok Satan El Yapımı Yüzey Pro 4 Konuştu Yol Binmek Tekerlek Dört 23Mm Boru Şeklindeki 700C Parça Sabit Dişli parça Bisiklet tekerlek

₺11 353.97

  • Etiketler: novatec sabit 36 dişli, bisiklet tekerleği 700c 40, bisikletler karbon rute, bisiklet tekerlekleri 700c 50mm, sabit tam karbon tekerlek, görülecek yerler karbon bisikletler, waffle sabit, elektrikli bisiklet motorları 700c, evrensel çılgın tekerlek, karbon bisiklet tekerlekleri 4 konuştu
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c241976

Tanım

Notlar: Birçok Avrupa ülkesinde,ithalat vergileri ücretleri çok yüksektir,mallar ülkenize geldiğinde vergi ödemek istemiyorsanız, "satıcıların nakliye yöntemini"seçebilirsiniz.

Popüler satış:

Lütfen sipariş verirken hangi örgüyü, bitirmeyi,hangi çıkartmaları,hangi kaset gövdesini ve hızını istediğinizi bize bildirin.

PS: herhangi bir mesajınız yoksa, ayarlayacağız: UD mat ve çıkartmalar olmadan, shima 11 hız (sizin için 9,10 hız hub spacer ile tedarik var!

3.OEM siparişlerini kabul ediyoruz, lütfen logonuzu/tasarımınızı PDF, AI formatında ve tüm ayrıntılarda bize gönderin.

Özellikler

700C karbon yol / parça bisiklet dört ispitli tekerlek 23mm genişlik 47mm derinlik boru / kattığı jantlar

Kullanım notları

Maksimum ağırlık limiti: 120kg

Maksimum lastik basıncı: 145psı

Resim gösteren:

Hakkımızda:

Xiamen Boostbicycle kompozit malzeme A. Ş.,Ltd karbon bisiklet parçaları araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir yüksek teknoloji kuruluştur.Sahip olduklarımız:

Deneyimli ekip: Ar-Ge kadromuz ve yöneticilerimiz 10 yılı aşkın bir süredir uluslararası marka Oem fabrikasında çalışmışlardır.

Sofistike ekipmanlar: karbon fiber kumaş kesme makinesi, yüksek sıcaklıkta kalıplama makinesi, test makinesi ve Japonya'dan ithal edilen diğer hassas makineler.

Exquesite işçilik: tüm ürünler deneyimli işçilerimiz tarafından el yapımıdır.

Ana ürünler:

Karbon fiber jantlar, karbon fiber bisiklet çerçeveleri, karbon bisiklet çatalları, karbon bisiklet jantları, karbon bisiklet koltuğu direkleri ve diğer karbon fiber bisiklet parçaları.

Ürünlerin özellikleri:

Jantlar / jantlar:

1.Yüksek TG ve yüksek ısıya dayanıklı fren yüzeyi, ısı dağılımını iyileştirir, size güvenilirlik ve durma gücü sağlamak için frenlemenin neden olduğu ısıdaki etkiyi etkili bir şekilde azaltır.

2. 3D örgü ile dolu, jant istikrarlı, güvenli ve dayanıklı hale getirecek.

3.Yeni teknoloji ile üretilen jantların üretim prosesinde EPS kabarcıkları yoktur, bu da jantların jantın iç şekline sahip bir hava yastığı ile kalıplandığı anlamına gelir.Geleneksel teknolojinin aksine, çıkarmak için bir kapak kesmemize gerek yok bubbles.So jant tamamlandı, daha güçlü ve daha sert.

4.250 Gpa modüllü karbon fiber takviye şeridi, kollu deliklerde ek sertlik sağlar.

Kareler:

1. Toray T700 karbon fiber kullanarak, yüksek gerilme mukavemeti ve modülü, iyi korozyon direnci, çerçeveyi daha dayanıklı ve konforlu hale getirir.

2.Dahili kablo yönlendirme: frenler ve vites değiştirici kablolar için tam dahili kablo yönlendirme, optimum aerodinamik için en temiz hattı korur.

3. Konik başlık borusu çerçevenin performansını artırır, rüzgar direncini azaltır ve aerodinamik etkiyi artırır.

4.Oturma yeri çerçevenin gücünü artırır, simetrik tasarım tampon işlevini paylaşarak daha rahat sürmenizi sağlar.

5.Çerçevenin birçok farklı boyutu ve daha geniş ayar alanı vardır, bu nedenle size uygun bir tane olmalıdır.

Karbon bisiklet jantlarının/çerçevelerinin test edilmesi:

Sofistike test ekipmanları: Karbon bisiklet tekerleklerini ve çerçevelerini test etmek için EN ve UCI standardını kullanıyoruz, performansını test etmek için bisikleti simüle edecek bir ekipmanımız var.

Karbon bisiklet jantlarının/çerçevelerinin test edilmesi:

Sofistike test ekipmanları: Karbon bisiklet tekerleklerini ve çerçevelerini, fren yüzeyi sıcaklık makinesini, bisiklet test ekipmanlarının simülasyonunu ve Japonya ve Almanya'dan ithal edilen diğer hassas makineleri test etmek için En ve UCI standardını kullanıyoruz.

İşbirliği vaka gösterisi:

1. 88mm yol bisikleti tekerlekleri (Silva bicycle Co.,Ltd )

2. Velo bisiklet parçaları (İngiltere şirketi)

3. Boyalı çerçeveler (ABD bisiklet mağazasından Colossi mche şirketi)

4. 60mm yol bisikleti tekerlekleri (Cipressa bike club Co.,Ltd )

5. Yol bisikleti gidon çıkartması(Velo bike Co.,Ltd )

SSS (Sıkça cevap ve soru)

Minimum sipariş miktarı nedir?Toplu olarak indirim varsa?

Jantların ve çerçevelerin ADEDİ 1 / adet, tekerlek takımının ADEDİ 1 / çifttir.10'dan fazla parça/çift sipariş ettiğinizde %3, 20'den fazla parça/çift sipariş ederseniz %5 indirim alabilirsiniz.Daha uygun fiyat bize hoş geldiniz.

Üretim garantisine ne dersiniz?

Tekerlekler/jantlar için 1 yıl, çerçeveler için 3 yıl ve diğer karbon bisiklet bileşenleri için 1 yıl kalite garantisi sunuyoruz .

Sipariş verdikten sonra ne zaman geçerli olacak ve teslim süresi nedir?

Siparişi başarıyla verdiğinizde ve ödediğinizde, hemen geçerli olacaktır.Genellikle teslim süresi 5-15 gündür, sipariş miktarına göre biraz farklı olacaktır.

Ödeme

Ali emanet kabul ediyoruz, başka şekillerde ödeme yapmak istiyorsanız talimatlar için lütfen bizimle iletişime geçin.Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonraki 15 gün içinde yapılmalıdır.Alıcı, ülkeleri tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya vergiden sorumludur.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı PEENGİN'İN
Model Numarası BS-700C-23W-47T (4SW)
Tip Tübüler / kattığı
Konuştu Delik 4 konuşmacı
standart En Standardı
Örgü UD/3K
Ağırlık 850~1080+/-30g
Fren Sistemi V Fren
Garanti 1 yıl
Bitirme Mat / Parlak
Malzeme Karbon Fiber
Derinlik 47mm
Uygulama Yol bisikleti / parça bisikleti
Genişlik 23mm
Boyut 700c
Tekerlek Malzemesi Karbon
Kaynak Anakara Çin
Uygulanabilir Bisiklet Yol Bisikletleri