Aşk Ermenistan Ülke Bayrağı Yeni Harajuku Yenilik 3D Baskı Sonbahar Hoodies Elbise Kadınlar gündelik giyim Uzun Kollu Kapşonlu Elbise-1

₺759.49 ₺569.62

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c240872

Tanım

Merhaba Sevgili:) Sağladığımız toptan satış ve Fırsatların avantajları: 1>Biz 1200 metrekarenin üzerinde makine ve depoya sahip fabrikalarız , bu nedenle size en yüksek kalite güvencesi altında en iyi ve en düşük maliyeti sunabiliriz.

2>3D baskı endüstrisinde ve pazarında 7 yılı aşkın deneyime sahip kendi tasarım departmanımız var, bizim tarafımızdan yapılan farklı ülkelerdeki en yeni ve en moda tasarımlar, her zaman 1 veya 2 ay boyunca pazara öncülük ediyor.

3 > En doğru malları 5 yıldan fazla alabilmenizi sağlamak için müşterilerimize en doğru ve verimli teslimat hizmetlerini sunuyoruz .Lojistik sistemimize ve Çalışanlarımıza sürekli olarak bize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.

4 > En büyük yerel alışveriş merkezi ve iyi drop-shipping müşterileri ile çalışma deneyimini etkiledik ,ürünlerimizi konuşmaya ve toptan satışa hoş geldiniz, işinizi başlatmak için filigran olmadan her zaman en iyi hizmetin ve resimlerin tadını çıkarırsınız .

Malzeme: En iyi 250g / m2 Polyester

Rahat kullanım deneyimi, aynı zamanda en yüksek kalitede baskı.

Yeni aldığın kıyafetleri denediğini ve cildin kaşındığını hatırlıyor musun?Alerji mi?Hava geçirmez mi?Desenler yüksek çözünürlüklü değil mi?

X-SAFALA, kendi fabrikasına sahip, aynı zamanda Marka kalite seviye kontrol sistemine sahip bir markadır!

1: Bir çocuğun cildi kadar pürüzsüz, en ince ve en yumuşak polyester elyaf malzemeyi seçin.

artık kaşıntı, alerji yok.Her gün en sevdiğiniz tasarımı giyin ve ailenize ve arkadaşlarınıza gösterin :)

2: Çözgü ipliği teknolojisini kullanarak çok iyi nefes alma yeteneği.

Giydikten sonra tıkanıklık hissi yoktur, iyi bir elbisenin ve iyi tasarımın tadını çıkarın.

3: Baskı, geleneksel makineler tarafından yapılan diğerlerinden 3 kat daha yüksektir.

Solmaz.Alman makinesi.Maliyet 3 kat daha yüksektir.

Özel için Zaman Hazırlama: Fabrikayı yerleştirdikten sonra yazdırması,kesmesi ve dikmesi için bilgilendireceğiz. order.So siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 3-5 iş gününe ihtiyacımız var.

Durum: %100 % marka Kalite Güvencesi Bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen

Açıklandığı gibi öğe: ☆☆ ☆ ☆☆

İletişim: ☆☆☆☆☆

Nakliye Hızı: ☆☆☆☆

Öğe ve hizmet ile memnun iseniz, güzel resim ile bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen, biz bunu takdir edilecektir.

Herhangi bir sorun, bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve lütfen bir anlaşmazlık açmayın, Sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

5 yıldız geribildirim, bize ulaşın, bir sonraki siparişinizle güzel bir hediye alabilirsiniz.

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız,lütfen siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız ve 5 yıldız bırakın.Her iki 5 yıldızın ekran görüntüsünü bize gösterdikten sonra , ürün bağlantımızı sns'nizde veya Facebook ve Twitter'da paylaşırsanız, bir sonraki siparişiniz için size indirim veya hediye vereceğiz, bir sonraki siparişiniz için size bir hediye veya indirim vereceğiz. 3. Ürünlerimizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz. 4. Negatif geribildirimden ayrılmadan veya sipariş için herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize mesaj gönderin.İletişim, sorunları çözmenin en iyi yoludur.

Mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Talep:

1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı.

2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Kazaklar
Giyim Kalıpları düz
Kumaş Türü Polyester Pamuk
Yaka O-Boyun
Cinsiyet kadınlar
Malzeme Polyester, Tayt
Kalınlık standart
Giyim Uzunluğu Düzenli
Yaş 18-35 Yaş Arası
Sezon İlkbahar / Sonbahar
Astar Tipi Hiçbiri-Liner
Öğe Türü Kapüşonlular
Dekorasyon 3D
Desen Türü Yazdırma
Örtüyordu Evet
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı X-Safala'nın
Malzeme Bileşimi Sentetik elyaf
Kol Stili Düzenli
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Tarz Gündelik