4 Paket Bitki Destek Kazıkları, Yarım Yuvarlak Bitki Desteği, Bitki Destek Kafesleri Şakayık, Domates, Saksı Tırmanma Kafes

₺457.37 ₺315.63

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c23820

Tanım

Yükseltme Tasarımı-Pratik tasarım, bitki kazıklarını yarım yuvarlak, küçük yuvarlak, normal yuvarlak veya büyük yuvarlak bitki destek kafesine serbestçe birleştirmenizi sağlar.NOT: büyük bitkiler için uygun değil, LÜTFEN sipariş vermeden önce ÜRÜN ölçümünü kontrol edin!

2 Katmanlı Braket - Her bitki hissesi 2 çıkarılabilir braket ile, bitkilerin belirli destek pozisyonu ihtiyacını karşılamak için braketleri ayarlayabilirsiniz, hareketli tasarım pratik büyüme prensibine uygundur, daha iyi destek sağlar.

Ark Braketi Tasarımı-Ark tasarımı, bitkilerin etrafına sığmayı kolaylaştırır ve ihtiyacınıza göre yuvarlak bir bitki kafesi veya uzun sıralı bitki kazıkları oluşturmak için tek bir yeri herhangi bir yere yerleştirebilir veya 2 veya daha fazla kazıkla birbirine bağlayabilirsiniz.Sağlam bağlantı tasarımına sahip braket, bu bahçe desteğini doğal olarak birbirine bağlayabilir ve sıkılığı etkili bir şekilde artırabilir, bitkilerinizi daha iyi destekleyebilir ve koruyabilir.

Yeşil Bahçe Kazıkları-Bu bahçe destek kazıkları doğal yeşil bir yüzeye sahiptir, bitkilere tuhaf olmadan güzelce karışabilir.Şakayık, etli, güller, koni çiçekleri, ortanca, orkide vb.Gibi iç mekan saksı bitkileri,yapraklı bitkiler ve gür bitkiler için mükemmeldir, ayrıca tırmanma bitkileri için harika kafes desteği.

Kolay kurulum ve Mağaza-Sadece braketi kazıklara takın, yarım yuvarlak bir bitki desteğini kolayca takabilirsiniz ve bir bitki destek halkasını birleştirmek istiyorsanız, sadece braketi bağlayın.Sökülebilir ve istiflenebilir, çok fazla yerden tasarruf sağlar ve depolama için iyidir.

boyut: 25x22cm

Malzeme: plastik

renk: yeşil

Paket içeriği:

4 * bitki destekleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4 Paket Bitki Destek Kazıkları, Yarım Yuvarlak Bitki Desteği, Bitki Destek Kafesleri Şakayık, Domates, Saksı Tırmanma Kafes

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin