Boya Silindiri Seti Duvarlar ve Tavanlar Boya Pedleri Boya Tepsisi Mini Silindirler Boya Kollu Dekorasyon Duvarlar ve Ev

₺469.36 ₺384.88

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c23750

Tanım

Duvarlar ve Tavanlar için Boya Silindirleri, Boya Pedleri, Boya Tepsisi, Boyama için Mini Silindirler, Boya Kılıfları, Boya Malzemeleri-Duvar ve Ev Dekorasyonunu Boyamak için Rulo Setleri

Yüksek performanslı bir boya pedi seti / ev dekorasyon kiti mi arıyorsunuz?Etkileyici, pürüzsüz ve eksiksiz bir yüzey elde etmek ister misiniz?Duvarlar ve tavanlar için süsleyen boya fırçası setimiz işi halledin!

Basit ama inanılmaz duvar boya setimiz, dar alanlar veya duvarları süslemek için boya pedleri olsun, süslemenize yardımcı olacak boya silindiri ve tepsi sağlar.Daha pürüzsüz bir yüzey için duvarları boyamak için makaralı komple ev dekorasyon kiti.

9" uzunluğunda boya silindiri tepsisi ile pürüzsüz bir yüzey elde edersiniz.Mini silindir ulaşılması zor ve küçük alanlar içindir.Birden fazla kol, aynı kolları tekrar tekrar kullanabilmenizi sağlar.Size güzel bir görünüm kazandırır ve değerli zaman ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

Resim yapmak zor bir iş olmamalı.Daha fazla kontrol ve daha az karmaşa ile daha hızlı ve kolay boyama için Hynec Technologies Rulo Boya Setini seçin.Nihai boya fırçası ve rulo seti ile bir sonraki yenilemeniz çok daha kolay hale gelecek - bir profesyonel gibi boyayın!

Hepsi Bir Arada Komple Ev Dekorasyon Araçları Kitimiz 9" rulo çerçeve, 2 adet 9" rulo çerçeve kılıfı, 9" boya tepsisi, 4" rulo çerçeve, 2 adet 4" rulo çerçeve kılıfı ve 1,5" boya fırçası içerir.Sadece boya ekleyin ve gitmeye hazırsınız!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

hammadde Plastik + polyester elyaf
Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin