LIUHUO Buz artistik patinaj Elbise Kadın Topaz Kırmızı Kakma elmas El Yapımı Rekabet Bale Pateni Giyim

₺11 040.82 ₺5 520.41

  • Etiketler: kızlar için artistik patinaj elbisesi, kırmızı artistik patinaj elbise, elbise, liuhuo jimnastik, kostüm
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c234365

Tanım

Liuhuo'nun en iyisinde, mutluluğunuz ve zarif modanız 1 numaralı önceliğimizdir.

Orta ve üst düzey ürünler üretmekte ısrar etmek, markamızın tutarlı arayışıdır ve kalite ve alıcıların güveni başarımızın anahtarıdır.

Her elbise, yarışma kostümleri yapmak için uzun yıllara dayanan deneyime sahip tasarımcılarımız tarafından el yapımıdır.

Kumaş esas olarak en yeni desen ve kaliteli elastik kadife, yüksek elastikiyet spandeksinin yanı sıra hassas ciltleme becerisi ve dekorasyon elması veya dantel deseninden yapılmıştır.

Seçilen kumaş sıcaklık tutulur, renk haslığı, ter emilir ve renk parlaktır; eşleşen saç tokası ile yepyeni ısmarlama buz pateni elbisesi dahildir.Tüm elbiselerde külotlar takılı.

Kostümler tamamen el yapımıdır.Bitmiş ürün orijinal resimle tam olarak aynı olamaz.Boyut ve renk farkı nedeniyle, bazı stillerin resimleri internetten ve diğer tasarımcılardan alınmıştır.Stiller, çizgiler ve taşlar çok complicated.It aynısını yapmak neredeyse imkansız.Genel olarak aynı görünmesi için benzer olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Bazı benzer dantel aksesuarlarını benzerleriyle değiştireceğiz.İstedikleri tasarımı sağlamak için her müşteri arkadaşını memnuniyetle karşılıyoruz, sizi hayal kırıklığına uğratmamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Liuhuo'ya olan güvenin için teşekkür ederim.

Geri bildirim:

1. Başarılı olmak için müşterilerin memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle 5 yıldızlı olumlu geri bildiriminiz bizim için son derece önemlidir.Bizim öğeler ile tabakalı iseniz, bize olumlu geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen.

2. Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce herhangi bir olumsuz geribildirim bırakmayın.Elimizden geleni yapacağız ve herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Sorun çözülmezse olumsuz geri bildirim göndermek geç değildir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Polyester, Tayt
Dans Türü balo Salonu
Cinsiyet Kızlar
Model Numarası ZA036'NIN sohbeti
Marka Adı LİUHUO'NUN
Kaynak Anakara Çin
CN Hebei