Siyah Yeşil Alevler Motosiklet Komple Fairings ZX9R 2000 2001 ZX-9R 00 01 zx9r ABS Plastik kaporta kiti Yeni

₺9 454.10

  • Etiketler: yüzük kawasaki zx9r, sensör kawasaki zx9r, eyer kawasaki zx9r, kawasaki zx9r kukuletası, kawasaki zx9r cam, siperliği kawasaki zx9r, kiti zx9r, kawasaki zx9r ayaklık, kawasaki zx9r pil, kawasaki zx9r sayacı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2337

Tanım

Müşteriden gerçek resim

Ürün açıklaması:

* Durum: 100 % yepyeni satış sonrası OEM olmayan parçalar * Malzemeler: yüksek kaliteli ABS plastik * Model: Kawasaki ZX9R 2000 2001 * Kalıp: Sıkıştırma * Renk: resimlerde gösterildiği gibi * Vida delikleri: önceden delinmiş * Fitment: Mükemmel * Adet: 10 * Bulamıyorsanız mağazamızda istediğiniz boyama şeması veya özel kaporta kiti istiyorsanız, lütfen bize ulaşın, istediğiniz tasarımları özelleştirebiliriz.

Gerçek Resimler:

Sizin için hediyeler!

Sıkı üretim süreci

Profesyonel paketleme

Hava yoluyla nakliye

* Siparişler ödeme temizledi tarihten itibaren yaklaşık 7-10 iş günü sonra sevk edilecektir.Backorder öğesi e-posta ile bildirilecektir. * Kaplamalar, ambalajlamadan ve göndermeden önce iyice kontrol edilir * Öğe teslimata hazır olur olmaz size bir takip numarası vereceğiz. * Lütfen ödemenizden önce adresi doğru yapın. * Öğe "Plastik Kalıp" olarak ilan edilecek ve yalnızca nakliye amacıyla 100 USD değerinde olacaktır. * Öğe sevk edilecektir EMS (7-10 iş günü) veya Çin sonrası Hava Parsel (10-15 iş günü) ülkelerin çoğu.

Lütfen aklınızda bulundurun:

* Bu bir sıkıştırma kalıbıdır, bu da vida deliklerinin orijinal deliklerle mükemmel şekilde eşleşmeyebileceği anlamına gelir, bazı ayarlamalar yapmanız gerekir.Aynı kaporta kitlerini sipariş eden başka birçok müşterimiz var, bisikletleri için iyi uyuyor. * Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu olmayacaktır eğer oluştu. * Bir Negatif geribildirim veya açık anlaşmazlık ayrılmadan önce, lütfen bize ulaşın, sorunların %99 % iletişim yoluyla çözülebilir. * Tam memnuniyetiniz bizim 1 numaralı önceliğimizdir!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ürün Ağırlığı 9.5kg
Model Adı zx9r
Motobike Yapmak Kawasaki
Ürün Genişliği 60cm
Öğe Türü Kapaklar ve Süs Pervazları
Ürün Uzunluğu 90cm
Ürün Yüksekliği 50cm
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü Yüksek Kaliteli ABS Plastik