Siyah Dantel Uzun Tüp Çorap Kadın Jartiyer Kemer Hollow Crotchless Stockin Yüksek Bel Fishnet Çorap Uyluk Şeffaf Tayt Külotlu Çorap

₺313.54 ₺172.37

  • Etiketler: Koymak, spageti string gömlek, cuisses, Çoraplar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2262

Tanım

Siyah Dantel Uzun Tüp Çorap Kadın Jartiyer Kemer Hollow Crotchless Stockin Yüksek Bel Fishnet Çorap Uyluk Şeffaf Tayt Külotlu Çorap

Sevkiyat

1.Para onaylandıktan sonra sevkiyat 1-5 gün içinde düzenlenecektir.

2.İzleme Bilgileri, ürün gönderildikten sonra 3-7 gün içinde sağlanacaktır.

Farkına varmak

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Geri ödeme

1.Ürününüzü tahmini teslim süresinin sonunda almadıysanız, anlaşmazlığı açmadan önce çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Garanti edilen teslimat süresi içinde teslim edilmezse, malları yeniden göndermeyi veya tam ödemeyi iade etmeyi garanti ederiz.

Geri bildirim

1.Eğer mal memnun değilseniz (kalite sorunu,boyut sorunu,malzeme sorunu),sadece bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen,biz size mükemmel bir çözüm vermek için en kısa sürede cevap verecektir.

2.Ürünümüzü beğendiyseniz, bize beş tane verebileceğinizi umuyoruz star.it bize dürüst bir inceleme bırakarak sevgiyi paylaşmaya yardımcı olmak için 1 dakikanızı ayırabilirseniz, bizim için dünya anlamına gelir :)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme naylon
Model Numarası Model Numarası.
Marka Adı GIOIO
Kalınlık İnce (Yaz)
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Çoraplar
Desen Türü Katı
Cinsiyet kadınlar
Parçalar 1 adet