Çelik Çubuk Laminasyon Makinesi Manuel Besleme Sıcak Rulo Laminasyon Makinesi Maksimum Genişlik 370mm Filme Makinesi 220V 900W V370F XH

₺18 936.16 ₺12 876.58

  • Etiketler: sihirli makine makineleri, oca ipad laminatör, japon laminasyonu, lazer yazıcı toner tozu toner tozu, a3 bebek çantası, gümüş laminasyon, calcadorea dikiş makinası, dövme makinesi lu, lazer yazıcı yazıcıları, 14 oca laminatör
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c21913

Tanım

Çelik Çubuk Laminasyon Makinesi Manuel Besleme Sıcak Rulo Laminasyon Makinesi Maksimum Genişlik 370mm Filme Makinesi 220V 900W V370F XH

İyi ısı iletimi

Çelik silindir iyi ısı iletkenliğine, hızlı ısıtmaya ve düzgün yüzey sıcaklığı dağılımına sahiptir.Laminasyon filminin kabarcıklar, kar taneleri ve diğer fenomenler üretmesi kolay değildir.

Temizlemesi kolay

Çelik silindirin yüzeyi krom kaplamadır.Önceden kaplanmış filme yanlışlıkla yapışmışsa, çıkarmak için doğrudan silin.

Düz film

Çelik silindirin büyütülmesi filmin basıncını artıracaktır.Çelik rulo kaplandıktan sonra, daha sıkı ve pürüzsüz bir etki elde etmek için iki kağıttan çıkan lastik silindirden geçecektir.

Akıllı sıcaklık kontrolü, dijital ekran

Düşük hızlı kağıt besleme teknolojisi, film penetrasyonu için uygundur; elektronik hız regülasyonu aynı vasıflı personelin çalışmasını karşılayabilir; yüksek hız, toplu iş ihtiyaçlarını karşılamak için dakikada 4 metreye ulaşabilir.

Yerçekimi streç anti-rulo tasarım

Çok seviyeli ayar, farklı kalınlıktaki malzemelerin tek taraflı filminin kıvrılma problemini etkili bir şekilde çözebilir.

Ön kaplama filmi çekme hattı tasarımı

Laminasyon bittikten sonra sayfalar hızlı bir şekilde sıralanabilir.Dilme ve büzgü fonksiyonlarının uygulanması, bitmiş ürünlerin gereksinimlerini bir kerede karşılayabilir.

Adı: Sıcak Haddeleme Bileşik Makinesi

Modeli: V370F

Gerilim: 220V

Güç: V370F: 900 W,

Çalışma yöntemi: tek taraflı / çift taraflı laminasyon

Maksimum laminasyon genişliği: 370mm

Film kalınlığı: 0.1-4mm

Laminasyon hızı: 0.5-5m/dak (ayarlanabilir)

Çalışma sıcaklığı: 0-130°C

Boyutu: yaklaşık 530 * 710 * 520mm

Ağırlık: yaklaşık 40 KG

370F

Otomatik toplama işlevi yok

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.

1.Eğer bir Rus müşterisiyseniz, size paketi EMS ile göndereceğiz. (Gümrükleme ve vergiler dahil).Süre yaklaşık 30 gündür. (Adresiniz uzak bir bölgede ise, yaklaşık 55 gün sürer)

2.Bir AB ülkesinde müşteriyseniz, "satıcı tarafından özelleştirilmiş" bu yöntem demiryolu ve UPS ile yaklaşık 60 gündür. (Gümrükleme ve vergi dahil)

1. Adresiniz uzak bir bölgeye aitse, ek bir 40,00 ABD doları ödemeniz veya başka bir nakliye yöntemi seçmek için bizimle iletişime geçmeniz gerekir.

2. Lütfen vergileri ödeyin ve paket yerel gümrüklere geldikten sonra paketi alın.Biz herhangi bir gümrük vergileri ve ithalat vergileri sorumlu değildir.

3. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Güç V370F
Kaynak Anakara Çin
Makine net ağırlığı 40KG
Ürün Adı Sıcak Rulo laminasyon makinesi
Marka Adı CJHZYG
Laminasyon kalınlığı 0.1-4mm
Sertifika hiçbiri
Laminasyon Hızı 0.5-5m/dak (ayarlanabilir
Maksimum laminasyon genişliği 370mm
Kağıt Boyutu A3
Model Numarası V370F
Gerilim 220V
Tip Isıtmalı rulo laminar