Neopren Serbest Dalış Çorapları Tüplü Dalış Çorapları

₺688.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c2170

Tanım

Ürün bilgisi Moda tasarımı, 100 % yepyeni, yüksek kalite!Renkler: Siyah Üst malzeme: Neopren Taban malzemesi: Kauçuk yumru naylon malzeme Söz: Kullanıcılara zararlı değil, güvenli ve rahat malzeme Paket dahil: 1 çift çorap.

Yeniden satıcıların dropshipping'e ihtiyacı varsa, en iyi hizmeti sunmak ve müşterilerinizle daha kaliteli moda ürünü paylaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Satın almadan önce ipuçları :

Siparişi kendiniz verebilirsiniz, lütfen sipariş vermeden önce adınız, teliniz, adresiniz gibi tüm doğru bilgileri bıraktığınızdan emin olun .Özellikle RUSYA müşterileri için, PLS TAM adınızı bırakın VE KORE müşterileri İÇİN, PLS EN yeni POSTA kodunuzu bırakın, HERKESE teşekkürler!Sağlanan yanlış bilgilerden kaynaklanan kayıplardan sorumlu değiliz.Büyük sipariş miktarı varsa, indirim uygulanacaktır, lütfen sipariş vermeden önce tam olarak müşteri çevrimiçi hizmetimizle iletişime geçin.Bizimle olan tüm siparişler daha önce çok dikkatli ve denetlenmektedir shipping.It ödeme alıcısının onayından itibaren 7 iş günü içinde sevk edilecektir.Net olmayan bir şey varsa, lütfen çevrimiçi müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin veya bize yazın.Tüm sorular ve mesajlar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.Ödeme : 1.Alipay, T/T, wu'yu kabul ediyoruz. 2.Fiyat sigorta ve ithalat ülkesinin herhangi bir vergisini içermez.Nakliye: 1.Öğeler Cannergiz.com.tr profil adresinize gönderilecektir, lütfen gönderim adresinizin tam ve doğru olduğundan emin olun. 2.Öğeler, ödemenin alındığı tarihten itibaren 7 iş günü içinde sevk edilecektir. 3.Siparişler Çin sonrası hava posta ile varsayılan olarak sevk edilir.çoğu ülkeye ve bölgeye yaklaşık 10 ila 35 iş günü.Uzak ülkeler için gelmesi çok daha uzun zaman alacaktır.Lütfen anlayın! 4.Herhangi bir sorun, bir geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler!Geri ödeme : 1.In aldığınız ürünün yanlış olması durumunda, lütfen fotoğraf çekin ve 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.Size doğru bir tane göndereceğiz. 2.In iyi durumda iken üründen memnun değilseniz, lütfen 30 gün içinde bize iade edin ve alıcı iade nakliye ücretlerini öder.O zaman ya size yeni bir tane göndeririz ya da paranızı geri veririz. 3.In aldığınız ürünün kusurlu olması durumunda, siparişi aldıktan sonra lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin, paranızı geri verebilir veya size bir yedek gönderebiliriz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

kullanım Şnorkelli yüzme / sörf / serbest dalış
Model Numarası Model Numarası.
Malzeme CR + Neopren
Renk siyah
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Üniseks
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Özellik Çabuk kuruyan, Uygun, Hızlı Kuru