Büyük Bağlantı Halkası Polyester Kurutucu Ekranı

₺644.58

  • Etiketler: halka ısıtıcı, ekran huawei, halka bulucu, kauçuk halka, polyesterden serigrafi örgü, metal halka, polyesterden film kondansatörler, silikon süt tankı sızdırmazlık halkası
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1995

Tanım

Belirleme:

büyük bağlantı halkası: genişlik2. 2mm*uzunluk9. 0mm

Halka tel hakkında

Büyük halka tel: 0.7 mm

İç tel hakkında (bağlantı halkası bağlantı teli)

Büyük halka: 0.9 mm

Özellikler

220 dereceye kadar yüksek sıcaklığa dayanıklı, Asit ve alkali dayanıklı, Aşınmaya dayanıklı

Bu kadar uzun servis süresini yenilemek kolay

pürüzsüz örgü yüzeyi, yüksek gerilme mukavemeti, iyi hava geçirgenliği, yüksek ısı transfer verimliliği

Detay Giriş

Polyester spiral kurutucu elek, dünyadaki en gelişmiş kurutma, filtreleme malzemeleri olarak kağıt makinesi kurutucu bölümü için önemli bir yardımcı aksesuardır.Polyester spiral kurutma bezi, tek halka boyutuna göre küçük halka, orta halka, büyük halkaya ayrılabilir.

Örgü kayış, istikrarlı kalite ve uzun çalışma ömrüne sahip Finlandiya ürün standartlarına göre üretilmiştir.Esas olarak kağıt fabrikası kağıt kurutma, tekstil baskı ve boyama ürünleri kurutma için kullanılır, m600/s hızına ve Yatay bantlı vakumlu yıkayıcı alt ağına uygundur (lastik kayışı değiştirin).Kağıt makinesi kurutma bezi ve kuru battaniye yerine,Polyester spiral kurutma ekranı karton, kraft kağıt, oluklu kağıt, tren bileti, tek çift taraflı beyaz kağıt üretiminde yaygın olarak kullanılmış ve ayrıca gıda ve kömür madeni endüstrilerinde bantlı konveyör ekipmanı olarak kullanılmıştır.

Polyester spiral kurutucu elek, yüksek viskoziteli polyester yongalardan yapılmıştır, işleme teli, dokuma ve ısı ayarından sonra benzersiz özelliklere sahiptir.

1, aside dayanıklı, alkaliye dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, yüksek sıcaklığa dayanıklı, toksik olmayan, hizmet ömrü dokuma kuru battaniye, kanvas ve genel kuru ağdan birkaç kat daha fazladır.

2, pürüzsüz örgü yüzeyi, yüksek gerilme mukavemeti, iyi hava geçirgenliği, yüksek ısı transfer verimliliği, kullanıcı için enerji tasarrufu sağlayabilir.

3, uygun kurulum, arayüz Baskısız, mukavemet normal ağın %100'üne ulaşabilir.

4, Kağıt yapımı, baskı ve boyama,çevre koruma , mineral ayırma, gıda işleme ve diğer birçok endüstride yaygın olarak kullanılır, bu arada ağın teknoloji talebini iyi karşılayabilmesi için hava geçirgenliğini ayarlamak için yuvarlak tel veya yassı tel doldurulabilir.

5, örgü sertleşmeyecek,renk değiştirmeyecek ve yüksek sıcaklıkta kolayca kırılmayacak ithal yapıştırıcıyı benimser.

Kayış Montajı Hakkında, bazı sorunlarınız olduğunda çevrimiçi çözümler sunabiliriz.size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Paketleme ve teslimat

Hava kabarcığı filminin içindeki su geçirmez kağıt, ardından sert kağıt kutusu ve ahşap kutu,gerekirse örgü kemerin içindeki sert kağıt tüp

Küçük miktar genellikle yaklaşık 7 gündür

Büyük miktar genellikle yaklaşık 15-20 gündür

Müşteri deniz nakliye veya hava nakliye seçebilirsiniz

Ödeme

Peşin %30 TT,teslimattan önce %70 bakiye

Bizimle iletişime geçin

İhracatçı Müdürü: Bayan Lara Yuan

Çete:86-15297678852

Bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz,sorularınız çok takdir edilecektir.Ücretsiz örnek mevcuttur.İşbirliğimizi dört gözle bekliyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Büyük Bağlantı Halkası Polyester Kurutucu Ekranı
Tip Diğer
Marka Adı OFOLAN
Kullanım Ticari üretim