Olta takımı Saklama Çantası, Olta Tutucu İle Balıkçılık Sırt Çantası, Hafif Balıkçılık Sırt Çantası, Ağır balıkçı çantası

₺985.71 ₺739.33

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c197203

Tanım

Olta Takımı Saklama Çantası, Olta Tutuculu Balıkçılık Sırt Çantası, Hafif Balıkçılık Sırt Çantası, Ağır Hizmet Tipi Balıkçı Çantası SU geçirmez ve dayanıklı - Kamuflaj takım çantamız, mükemmel yırtılma direnci ve yüksek aşınma direnci sunan ekstra sağlam dikişli ağır hizmet tipi 600D naylon kumaşları benimser.Bu hassas dikişli sırt çantası, zorlu hava koşullarında kullanım için mükemmel, daha fazla su direnci ve tokluk sunar.

3 YOLLU taşıma stili-3 ayarlanabilir omuz askılı bu balıkçı sırt çantası, sırt çantası, omuzdan askili çanta, el taşıma çantası, rahatlık ve ultra konfor olarak kullanılabilir.Sadece 2 sırt çantası kayışını ayarlamanız ve bunları balıkçılık sırt çantasının arkasındaki yapışkan cebe koymanız ve son olarak omuz askısı tokasını ayarlamanız gerekir, bir sırt çantasından bir omuz çantasına hızlı bir şekilde değiştirilebilir.Kayış ayrıca 34,6 inç'e kadar uzatılabilir ve sırt çantası kayışı 36 inç'e kadar uzatılabilir.

ÇOKLU saklama bölmeleri: Olta takımı sırt çantası, vitesinizi düzenlemek için iç büyük saklama bölmesinde 1 yan cep ve 1 yan file çanta ve günlük eşyalarınızı hızlı erişimle saklamak için 4 harici fermuarlı cep içerir.Dış kısımda 2 yan fermuarlı su şişesi cebi, yemler için büyük bir fermuarlı cep ve kimlik kartı veya güneş gözlüğü gibi küçük eşyalar için küçük bir fermuarlı cep bulunur.

Pratik Tasarım: Arma sırt çantası, pense, tırnak makası, kanca vb.Kolayca tutmak için 2 ön toka, bir çubuk tutucu ve bir yan fermuarlı cebi yapışkan kayış ile tasarlanmıştır.Daha kalın omuz askısı vücudunuza uygundur ve uzun bir balık tutma veya yürüyüş günü boyunca rahatsız edici terlemeyi ve yorgunluğu daha iyi azaltır.

ÇOK fonksiyonlu olta takımı çantası - olta takımı çantasının boyutları 14. 9x9. 8x3. 7 inches.It saklamak için yeterince büyük lures, pense, hatları, balıkçılık cazibesi kutuları, cüzdan, telefon, iPad, kamera, kitaplar, tuşları ve diğer aksesuarları ihtiyacınız life.It bir güzel temel açık sırt çantası, açık bisiklet, yürüyüş, seyahat, kamp vb.için mükemmeldir.

Malzeme: 600D naylon

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 x Olta takımı Depolama Sırt Çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Raf ile veya Değil No
Kaynak Anakara Çin