Bacaz Mavi Şeftali Çiçeği Çiçek Duvar Kağıdı Yatak Odası Kanepe Arka Plan 3d Çiçek duvar kağıdı Duvar Resimleri 3d duvar çıkartmaları

₺429.97 ₺214.99

  • Etiketler: duvar çıkartmaları kızlar çiçek, duvar çıkartmaları çiçek vas, vintage mavi çiçekler, duvar çıkartmaları kelebek çiçek, dekoratif vinil mavi çiçekler, vinil wrap fluo mavi, kağıt vinil duvar mavi çiçekler, yeşil vinil çiçekler, duvar çıkartmaları güneş çiçeği, duvar çıkartmaları beyaz çiçek
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c195867

Tanım

Kendi resimleriniz varsa, sizin için de yapabiliriz ve ülkenizde distribütör olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

(1) Detay duvar boyutunuzu bize bildirmeyi unutmayın:genişlik ve yükseklik. (2) Biz herhangi bir boyut yapabilirsiniz, duvar boyutuna göre özelleştirilmiş, lütfen sipariş aşağıdaki hesaplama yöntemine bakın: 1 miktar = 1 metrekare, sipariş miktarı = genişlik (m) * yükseklik (m) (örneğin: duvar boyutunuz: 3.5 m yükseklik* 2.7 m genişlik = 9.45 metrekare, bu yüzden 10 adet satın almalısınız).

(3) Sadece 1 miktar satın alırsanız, biz boyutu tarafından göndereceğiz: 70 cm x 140 cm, biliyorum lütfen.

(4) Duvar resmi duvar kağıdı kendinden yapışkanlı değildir, bu nedenle yerel nalburdan duvar kağıdı tutkalı macunu satın almanız gerekir.

(5) Dikkat: farklı Malzemelerin farklı etkileri olacaktır(görünümlü).

Genişlik boyutunuza göre kaç parça alacaksınız:

Nasıl kurulur:

Sevkiyat

Öğe ödeme temizlendikten sonra listeden işlem süresi içinde ilan edilecektir.

Temel olarak, paketi almanız 10-30 gün sürecektir.

30 gün içinde öğe almadıysanız lütfen olumsuz veya nötr geribildirim bırakmayın, bize mesaj göndererek sorunu bize bildirmek daha iyidir, çözeceğiz ve memnun kalmanıza izin vereceğiz.

İlan ettiğimiz nakliye süresinde sabırla bekleyemezseniz lütfen yerel mağazalarınızdan satın alın.Ancak, bazen gümrükleme veya teslimatta bazı gecikmeler olabilir.Lütfen siparişlerinizi vermeden önce yeterli sabrınız olduğundan emin olun.

Geri bildirim:

1 Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2 Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Daha sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız.

3 E-posta veya ticaret müdürü tarafından bize ulaşın, herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce.Biz en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için sizinle ilgileneceğiz.

4 Bizim mal satın alırsanız, biz arkadaşız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

fiyat fiyat bir metrekare içindir
Kullanım Yönetim, Ticaret, eğlence, Hanehalkı
Boyut we can do any size, you can tell us
Marka Adı Bacaz'ın
Malzeme Plastik
Vinil Duvar Kağıdı Türü Kağıt Arka Vinil Duvar Kağıtları
Tarz Avrupa
Tip Vinil Duvar Kağıtları
Yüzey İşleme Saman
Desen Çiçek
İşlev su geçirmez, Duman Geçirmez, Nem Geçirmez, Ateşe dayanıklı, Kalıp Geçirmez, Ses geçirmez, Ses Emici, Isı yalıtımı, Anti-statik
Model Numarası JK2016008'NIN sohbeti
Kullanmak oturma odası
Şarj Ünitesi Usd / Rulo