Italyan minimalist bar restoran kolye ışıkları tasarımcı kişilik LDE modern İskandinav masa dekorasyon kolye ışıkları

₺3 061.76 ₺2 418.70

  • Etiketler: Kolye ışıkları, asılı lamba, pirinç siyah dikdörtgen avize, oda dekorasyon ürünleri, duvar topu ışıkları fırçalanmış altın
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c186702

Tanım

1. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz teslimat adresinizle eşleşmelidir. 2. Eğer ödeme tarihinden itibaren 60 gün içinde paketi almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti! 3. Teslim süresi taşıyıcı tarafından sağlanır, hafta sonları ve tatil günleri hariç, teslim süresi değişebilir, özellikle tatil sezonunda. 4. Nihai hedefimiz, keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamaktır.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve 5 yıldızlı bir puan alın. 5. İhtiyaçlarınızı karşılamak için çok çalışıyoruz.Ancak, paketi alırken herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce hiçbir şeye itiraz etmeyin.Size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve size en profesyonel çözümü sunacağız. 6. Karşılaşabileceğiniz sorunları anlıyoruz ve hepsini çözmeye çalışacağız.Lütfen sorunu çözmek için bize bir şans verin.Bu alış ve satış deneyimini keyifli hale getirme çabalarınız için teşekkür ederiz.

1. Çapraz alışveriş tarifeler oluşturur.İhracat tarifelerini destekledik.Alıcılar ithalat tarifeleri taşımalıdır.Umarım anlarsın.Size bir tarife talep edecek bir gümrük veya postane varsa, lütfen bize bir dosya gönderin, size yardımcı olacağız. 2. Çalışma saatlerimiz pazartesiden cumartesiye. (Pekin saati 9: 00-18: 00).Herhangi bir sorunuz varsa, bize bir mesaj bırakabilirsiniz.Endişelenmeyin, bu sorunu çözmenize yardımcı olacağız. 3. Cannergiz.com.tr'i sipariş ederken yukarıdaki tüm kurallara uymayı kabul edersiniz!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Alüminyum
Gerilim 90-260V
Anahtar Tipi Dokunmatik Açma / Kapama Düğmesi
Ampuller Dahil mi No
Model Numarası A20
Yer Çalışmak, Ebeveyn Yatak Odası, diğer yatak odaları
Teknik Boyanmış
Tarz Modern Tarz
Marka Adı NoEnName_Null
Baz Tipi Kama
Garanti 1 yıl
Güç Kaynağı AC
Kurulum Türü Kordon Kolye
Bitirmek Demir
Işık kaynağı LED Ampuller
Kısılabilir olduğunu No
Öğe Türü Kolye ışıkları
Işık kaynaklarının sayısı 1
Aydınlatma Alanı 3-5 metrekare
Abajur Rengi Beyaz, siyah, kırmızı
Sertifika CCC