Meşgul Panoları Montessori yeni yürümeye başlayan çocuklar için oyuncak Duyusal Hediyeler için 3 + Yaşında Erkek ve Kız İnce Motor Becerileri Okul Öncesi Öğrenme

₺351.02 ₺280.81

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c18364

Tanım

Meşgul Panoları Montessori yeni yürümeye başlayan çocuklar için oyuncak Duyusal Hediyeler için 3 + Yaşında Erkek ve Kız İnce Motor Becerileri Okul Öncesi Öğrenme

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli

Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar için Montessori Oyuncağı: Meşgul tahtalar Montessori oyuncağı, yeni yürümeye başlayan çocukların giyinme becerilerini, saati okumayı, oynarken saymayı, zevk ve güven kazanmayı kendi kendine öğrenmelerini sağlar.

Büyük Duyusal Oyuncak: Yürümeye başlayan duyusal oyuncağımız, giyinme becerilerini öğrenmek, renkleri anlatmak ve el-göz koordinasyonunu geliştirmek için farklı temel beceriler sağlar.Etkinlik panosu zorluklarla doludur ve çocuklarınızın ilgisini çekebilir.

Güvenli ve Taşınabilir: Montessori oyuncağının yeni yürümeye başlayan çocuklar için tüm parçaları güvenlidir.Tamamen yumuşak kumaştan yapılmış ve sert kıvrımları olmayan meşgul tahtalar cilde zarar vermez.Ayrıca, çapraz askılı çanta olarak tasarlanmış olması, onu yürümeye başlayan çocuk seyahati için vazgeçilmez kılar.Seyahat çantası uçak veya araba seyahati sırasında kullanılabilir.

Oyun Olsa Öğrenme: Bir Fermuar, bir İpli, bir Toka, bir Kravat Ayakkabısı, bir Saat ve çeşitli şekillerle tamamlayın!Ne mükemmel bir meşgul kitap!

Çocuklar hediye: Bu meşgul panoları var, çocuklarınız keşfetmek ve çözmek için yeteneği alacak problems.It en iyi yürümeye başlayan çocuk oyuncağıdır; en iyi doğum günü , Noel veya çocuklar için sürpriz bir hediye olarak.

Özellikler:

Malzeme: Kumaş

Renk: Resimleri Göstermek Gibi

Boyut (Yaklaşık.): Katlanmış 22.5x24 cm/8.86x9.45in, Katlanmamış 72x24 cm/28.35x9. 45in

Ağırlık (Yaklaşık.): 300g

Paket içeriği:

1 Takım Meşgul Panoları Okul Öncesi Montessori Oyuncak

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika CCC
Yaş Öner 12+y
Kaynak Anakara Çin