Büyük Reçine Moldssilicone Piramit Kalıpları, Reçine Döküm Kalıpları İçin Dıy Orgon Piramit, Paperweight İçin büyük, ev Dekorasyon Vb

₺494.09 ₺311.26

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c18067

Tanım

Büyük Reçine kalıplarısilikon Piramit Kalıpları, Dıy Orgon Piramidi için Reçine Döküm Kalıpları, Kağıt ağırlığı, Ev Dekorasyonu vb. İçin harika BÜYÜK reçine kalıpları: Tüm reçine kalıbını doldurmak için yaklaşık 1200 g reçineye ihtiyacınız olabilir.Büyük bir piramit yapmayı planlıyorsanız, döküm işleminizi birkaç kez kullanmanız ve bölmeniz önerilir.

ORGON PİRAMİT kalıpları: Bu büyük piramit kalıbı dış ölçüdedir.4cm, 6cm, 10cm vb.Gibi 15cm'den küçük herhangi bir boyutta orgon piramidi yapabilirsiniz.

Dayanıklı SİLİKON MALZEME: Büyük reçine kalıplarımız dayanıklı silikon malzemeden yapılmıştır, çok esnektir ve kalıptan çıkarılması kolaydır.Bitmiş projeler yüksek şeffaflık görünümündedir.

NOT: Silikon kalıp parçasını plastik çerçeveye doğru bir şekilde yerleştirmeye dikkat edin, tüm tarafların aynı hizada olduğundan emin olun.Silikon kalıplar sadece zanaat kullanımı içindir, yemek için uygun değildir.

Not:

Nasıl temizlenir: Lütfen silikon kalıpları ovma alkolü ile temizleyin ve temizlemek için yumuşak bezi kullanın.

Nasıl saklanır: Lütfen reçine kalıplarını doğrudan güneş ışığından ve tozdan uzak tutun.

Nasıl serbest bırakılır: "kalıp ayırıcı" kullanılması önerilir.Eğer yoksa, bir damla sabun karışımını bir miktar su ile serbest bırakma maddesi olarak kullanabilir, kalıba kadar çalıştırabilir, ardından projeyi alttan itebilirsiniz.Not: Lütfen reçine piramidinizin tamamen kürlendiğinden emin olun.

Sert plastik kutu standı dahildir; mükemmel kare tabanlı bir orgon piramidi sağlamak için düz yüzeyde sağlam ve güçlü durur

Dahili silikon kalıp, standın içine mükemmel bir şekilde oturur.Stand olmadan, reçineleri ve kristalleri eklerken iç silikon kalıp bir tarafa eğilebileceğinden mükemmel piramit yapmayı çok zor bulacaksınız.

Kutu standına kazınmış teraziler, piramitlerinizin istediğiniz boyutta olmasını sağlayabilirsiniz.

Piramit Kalıp Boyutu: yükseklik: 15 cm/5.9 inç ; baz: 15 cm/5.9 inç x 15 cm / 5.9 inç

renk: şeffaf beyaz

Malzeme: Silikon + plastik

Paket içeriği:

2 * Silikon Piramit Kalıpları

1 * Plastik Çerçeve

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Takı Bulguları Tipi Tokalar ve Kancalar
Malzeme Maden
Kaynak Anakara Çin