50 adet / grup Kırmızı Kristal Noel Çorap Broş 1. 625x1. 75 inç

₺3 222.90 ₺2 900.61

  • Etiketler: dalmation noel çorapları, tatil noel çorap, uygun fiyatlı noel çorapları, noel çorapları, ekose noel çorapları, lüks Noel çorap, altın Noel çorap, keçeli noel çorapları, kadın noel çorap, orta boy noel çorapları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c17956

Tanım

Elmas taklidi broş

ürün açıklaması

elmas taklidi broş aslo adlı elmas taklidi düğmesi, elmas düğmesi, metal düğme

1) Malzemeler: rhinestone, pirinç fincan zinciri ve kaplama

3) Taş kalitesi: Sparkly Çek Bir taşlar

4) Taş renk: Kristal

5) Kaplama rengi: Şerit

6) Uygulama: Konfeksiyon,çanta,ayakkabı,takı,browbands,mobilya,hediyeler,düğün dekorasyon...

7) Ambalaj: 1 adet /opp, isteğiniz gibi paketleyin.

8) Lot miktarı: 100 adet/grup.Sipariş ettiğiniz daha fazla lot, alabileceğiniz daha rekabetçi fiyatlar.

Sıcak İpucu:

Tüm öğeler benim mağaza fabrika doğrudan.Teklif verdikten ve ödeme yaptıktan sonra üretime başlanacaktır.Öğeler için ödeme yapmayı düşünmüyorsanız lütfen teklif vermeyin.Eğer ürün aldıktan sonra herhangi bir sorun varsa,geri bildirimler ayrılmadan önce lütfen bana ulaşın.

MUTLU TEKLİF ~ THANOR GÖRÜNÜMLÜ

HERHANGİ BİR SORUNUZ İÇİN BENİMLE İLETİŞİME GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİN

Size makul fiyatlar,hızlı teslim süresi,en düşük navlun ücreti ve tatmin edici satış sonrası hizmet ile nitelikli elmas taklidi ürünleri sunuyoruz.Dünyanın her köşesinden müşterilerle daha fazla muti-fayda ilişkisi kurmayı dört gözle bekliyoruz .

Ödeme:

Emanet,Kredi Kartı, T/T veya Western Union,Moneygram'ı kabul edebiliriz.

Ödeme 5 gün içinde yapılmalıdır.

Nakliye:

Biz sadece teyit adresine gemi.Lütfen satın almadan önce gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.

Siparişlerin çoğu ödeme onaylandıktan sonra 3-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

"Ücretsiz kargo" öğeler "Çin Post" kayıtlı hava posta ile ilan edilecektir, öğeler çevrimiçi olarak kontrol edilebilir ve izlenebilir.

Öğelerin çoğu 3 hafta içinde teslim edilirken, kontrol edemediğimiz bir şey için (kötü hava koşulları gibi) bir gecikme olacaktır.Olursa, sadece bizimle iletişime geçin, herhangi bir sorunu kontrol etmenize ve çözmenize yardımcı olacağız.Ekspres Kargo normalde almak için 3 ila 7 iş günü sürer.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Satış şartları:

Satın alma işleminden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Geribildirim bizim için önemlidir, olumlu bir geribildirim için zaman ayırın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Sizin için de aynısını yapmayı garanti ediyoruz.

Olumlu olmayan bir geri bildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Bize iyi iletişim kurarak işleri düzeltmemiz için bir şans verdiğiniz için teşekkür ederiz.

İade politikası:

Her müşterimize elimizden gelenin en iyisini yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Sattığımız ürünün kalitesini garanti ediyoruz.

1. Lütfen parseli aldıktan sonra bir hafta içinde iade veya değişim talebinde bulunun.

2. İade yetkisini almak için lütfen bizimle iletişime geçin.Fon veya değişim talebini aldıktan sonra fon veya değişim talebinin haklı olup olmadığını inceleyeceğiz.Herhangi bir iade veya değişimi reddetme hakkımızı saklı tutarız.

3. Hasarı önlemek için lütfen dikkatlice yeniden paketleyin.İade edilen ürünü aldıktan ve kusuru onayladıktan sonra, hemen bir değiştirme göndereceğiz.Uygun bir yedek yoksa, ödemeyi iade edeceğiz.Ancak nakliye ücreti, taşıma ücreti ve diğer ek ücretler iade edilmez.

4. Ruturned öğe kusurlu olmayan ürün ise, alıcıya geri göndereceğiz.Alıcılar ortaya çıkan tüm masraflardan sorumlu olmalıdır.

Hakkımızda:

Guangzhou Jotome A. Ş., Ltd.is giysiler, Çantalar, Kaş bantları, Hediyeler ve Mücevherler için yapay elmas, yapay elmas süslemeler, yapay elmas zincirler, yapay elmas kurdeleler, tokalar, broşlar, ayakkabı aksesuarları, çanta süsleri ve sıcak düzeltme yapay elmas bantlarının geliştirilmesi, üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır.

Deneyimli işgücüne, yüksek üretim kapasitesine ve verimli yönetim kadrosuna dayanan Guangzhou jotome Co., ltd.Çin'deki elmas taklidi süslemelerinin en profesyonel üreticilerinden biri haline geldi.Jotome, kaliteli ürünler, rekabetçi fiyatlar, iyi hizmetler ve benzersiz stillerin yanı sıra özelleştirilmiş tasarımlar sunan bir tedarikçi haline gelmiştir.

"Kalite, Fiyat, Hizmet ve Verimlilik" uluslararası ticarette en önemli faktörlerdir; kredi durumu ve güven, e-ticarette hayati faktörlerdir.İşbirliği yapmamız için herhangi bir şans varsa çok takdir edilecektir you.In onurlu şirketlerinizle daha iyi işbirliği yapmak için, düşünceli seçeneğiniz için düzenli aralıklarla uygun bir ürün piyasaya süreceğiz.

Eğer herhangi bir sorun varsa, pls serbestçe bize ulaşın.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Umarım iyi bir işbirliği olur

uzun zamandır seninle.

Diğer porpular tasarımlar Toptan çiçek inci ve Rhinestone Broş düğün için , altın Kaplama çiçek rhinestone broş ABD$ 232.00 / lot

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz modaya uygun, sevimli, Moda, Güzellik, Parlaklık
Demirci elmas, KRİSTAL, Maden
Ana Taş KRİSTAL, Yapay elmas
Şekil \ desen çorap
Cinsiyet kadınlar, Çocukların, Adamların, Üniseks, Kadınların
Kullanmak düğün, Çantalılar, Ayakkabı, Botlar, Hediyeler
Metal Türü Çinko alaşımı
Model Numarası RA3157CT'NIN sohbeti
Neden Yıldönümü, Nişan, Hediye, Parti, düğün
Öğe Türü Broşlar
Broş Türü Broşlar, Broş Pimleri
Malzeme Yapay elmas
Menşe Yeri Guangdong, Çin (Anakara)
Dizi elmas taklidi broşlar
İnce veya Moda Moda
Takı Ana Malzeme Alaşım, Yapay elmas
Diğer Fiyat makul, En iyi kalite