300 Adet Tek Kullanımlık K-CUP Kağıt Filtreler Keurig Tek Fincan Kahve Filtreleri için Uyumlu Yeniden Kullanılabilir K-CUP Filtreler

₺382.79 ₺218.22

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c16409

Tanım

Yeniden kullanılabilir filtreyi tek servisli demleme sisteminizle kullanırken, en sevdiğiniz kahvenin tortusuz bir fincanı için bu kağıt filtreyi deneyin.

Kağıt filtrelerin kullanımı kolaydır ve temizlenmesi kolaydır.Filtreyi takın, filtreyi menteşenin altına sokun, kahve ile doldurun ve demleyin!İşiniz bittiğinde, makineden çıkarın, açın ve fırlatın.

Yeniden kullanılabilir k-cup yeniden kullanılabilir filtrenizi kullanımlar arasında yıkamanıza gerek kalmadan arka arkaya birden fazla bardak yapın.Kağıt filtresi, birçok yeniden kullanılabilir k-cup filtresiyle tamamen uyumludur.Zamandan tasarruf edin, daha fazla servis yapın.

Tamamen biyolojik olarak parçalanabilir ve gezegende yumuşaktır.Hiçbir şeye veya kimseye zarar vermeden istediğiniz kahveyi alın.

For Ekobrew, EZ-Cup ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır ve diğer birçok yeniden kullanılabilir filtre sistemiyle uyumludur.

boyut: 35x33mm

Malzeme: Kağıt

renk: Kahverengi

Paket içeriği:

300 * Kahve kağıdı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip El Aleti Parçaları
Kaynak Anakara Çin