Bellona Paslanmaz çelik dikey İngilizce alfabe adı özel kulak kancası eardrop adı moda kadın takı

₺144.40

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c16240

Tanım

Dıy talimatları

Sipariş özellikleri: 1 Yapılacak metin içeriğini, yazı tipi gereksinimlerini ve boyutunu not edin

2. Lütfen istediğiniz rengi seçin

3. Wangwang uzun süredir çevrimiçi bir müşteri değilse, lütfen iletişimcinin iletişim bilgilerini alıcının açıklamalar sütununa bırakın (özel durumlardan kaçınmak ve alma sürenizi geciktirmek için)

4. Süre: 2-6 gün.Özel koşullar altında acil olmanız gerekiyorsa, lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve iletişim kurun

5. Not: Bu ürünler ikinci kez satılamaz ve iade edilmeyecek veya değiştirilmeyecektir

Daha fazla ayrıntı için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun

İsim / desen / harf / / tasarım veya

Resim gerçek / çekim gösterir

Bilgi sırası 1. Öğe ödeme tamamlandıktan sonra 1-2 gün içinde ilan edilecektir.Lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun.2. Siparişiniz her zaman uluslararası posta, havayolu ile gönderilir.Teslimat 20-60 gün sürecektir.Hızlı teslimat için EMS, DHL, ups'i kullanabiliriz (3-7 gün).Ek nakliye masrafları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.3. Tüm öğeler nakliye sırasında zarar görmemesi için dikkatli ambalaj ile sevk edilecektir.4. Hepimizin bildiği gibi, uluslararası nakliye, her iki ülkedeki gümrükler, transit istasyonları gibi daha karmaşık nakliye prosedürleri gerektirir. etc.It öğelerinizin nihai hedeflerine ulaşması daha uzun sürebilir.Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.5. İthalat vergileri / vergiler ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu suçlamalar senin tarafında olacak.Iade politikası: 1. Nakliye sürecinde meydana gelen herhangi bir hasar veya kayıptan biz sorumlu olacağız.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.2. Alıcı hasarlı öğelerin fotoğraflarını çekmelidir.Size hızlı bir değişim veya geri ödeme yapacağız. 3. Boyut ve renk gösteriminin üretim farklılıklarına tabi olduğunu ve kesin olmayabileceğini lütfen unutmayın.Monitör ayarlarının bilgisayardan bilgisayara değişebileceğini ve gerçek renkleri bozabileceğini lütfen unutmayın.Geri bildirim ve iletişim: 1. Öğeleri aldıktan sonra bize olumlu bir geri bildirim bırakabilirseniz çok minnettar olacağız.2. Herhangi bir endişeniz veya memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bize nötr veya olumsuz bir geri bildirim vermeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz ve bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Tüm mesajlarınız 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.3. Bizim çalışma süresi Pekin: 8:00-18: 30, biz 16 saat içinde size cevap verecektir, bazen belki ofis dışında, bu yüzden son zamanlarda size biraz cevap verecektir.Desteğiniz için teşekkürler.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Paketleme Bağımsız paketleme
Öğe Türü Küpeler
Tarz modaya uygun
Metal Türü Paslanmaz Çelik
Model Numarası DYYL018'NIN sohbeti
İnce veya Moda Moda
Cinsiyet kadınlar
Özelleştirilmiş Tip İsim
Marka Adı Bellona
Şekil \ desen Mektup
listeleme yılı / sezonu Sonbahar 2022