Latin dans ayakkabıları büyük küçük rhinestone shining mavi saten kadın salsa sosyal parti balo salonu ayakkabı Küba 7.5 cm 8.5 cm 9 cm 10 cm topuk

₺1 254.72 ₺715.16

  • Etiketler: leopar dans ayakkabıları kadın, dans ayakkabıları mağazası, Dans Ayakkabıları çocuk, dileechi dans ayakkabıları, dans ayakkabıları kadın kadın, ladwingu dans ayakkabıları, mısu dans ayakkabıları, muger dans ayakkabıları, capezio dans ayakkabıları, chnhira dans ayakkabıları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1603

Tanım

Latin dans ayakkabıları büyük küçük rhinestone shining mavi saten kadın salsa sosyal parti balo salonu ayakkabı Küba 7.5 cm 8.5 cm 9 cm 10 cm topuk

salsa latin dans ayakkabıları; 1. RENK: mavi stokta, başka herhangi bir renk özelleştirilebilir; 2. BOYUT: US4~US11, ekstra küçük ve artı boyutu özelleştirilebilir; 3. TOPUK YÜKSEKLİĞİ: 7.5 cm, 8.5 cm, 9cm, 10cm , özelleştirilebilir; 4. ÜST MALZEME: saten ile rhinestone; 5. TABAN MALZEMESİ: deri süet ile yumuşak taban; 6. AMAÇLAR: Kapalı parti / balo salonu / dans pisti vb; 7. Uygun dans: Salsa Rumba Tango Caz Kizomba Chacha Bachata vb.balo salonu dansları çeşitleri.

MODEL GÖSTERİSİ-7.5 CM TOPUK

Diğer topuk yüksekliğine ihtiyacınız varsa, lütfen.körük topuk tipini kontrol edin ve bildirin

*** Kamera ışığı, monitör parlaklık ayarı vb.Nedeniyle bundan kaçınmaktan yorulmamıza rağmen lütfen unutmayın., yukarıdaki resim rengi ile gerçek ayakkabı rengi arasında hafif bir renk sapması olabilir.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.***

Şimdi ayaklarımızın uzunluğunu birlikte ölçelim!!

Ayak uzunluğunu ölçmek için lütfen aşağıdaki resmi takip edin ve buna göre grafiğe göre bedeninizi seçin.Ölçüm ile herhangi bir sorun varsa, pls.servis penceremizle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size zamanında yardımcı olacağız.

BOYUT GRAFİK için, pls.lütfen dikkat edin; 1. Lütfen önce ayağınızı ölçün ve ardından boyutu buna göre seçin, normal sokak ayakkabı bedeninize göre doğrudan boyutu seçmeyin; 2. Uzunluk birimi cm(santimetre), f.y.i. 1cm=0.393 inç, 1 inç=2.54 cm'dir; 3. Tüm ayakkabılar ölçülür ve elle yapılır, tam kural boyutu ile 1~2mm fark olabilir, anlayışınız için teşekkürler.

paketleme

1. Uzun taşıma için güvenli paketlenmiş;

KALİTE KONTROL

1. Biz sadece yüksek kaliteli dans ayakkabıları sunuyoruz; 2. Her sevkıyattan önce %100 kalite kontrolü yapıyoruz.

ödeme

1. Alipay, Batı Birliği, T / T. tüm kredi kartları emanet yoluyla kabul edilir.

sevkiyat

1. Cannergiz.com.tr üzerinden dünya çapında nakliye Standart Nakliye/ Çin Sonrası Hava Posta / E-paket normalde; 2. Teslim süresi rastgele 10 ila 60 gün olacaktır.yüksek etkili teslimata ihtiyacınız varsa, pls.dhl'yi seçin. veya kendi tercih ettiğiniz nakliye yöntemleriniz varsa, lütfen.önceden haber verin; 3. Öğeler ödeme alındıktan sonra 3 ~ 7 iş günü içinde sevk edilecektir; 4. Alıcılar, yerel gümrük düzenlemeleri nedeniyle varsa yerel ithalat vergileri/vergilerinden sorumludur; 5. Lütfen sipariş verirken teslimat adresinizi iki kez kontrol edin.

İADE ve GERİ ÖDEME

1. Boyut, renk değişimi için ürün iadesini ve değişimini kabul ediyoruz, ancak alıcılar navlun ödemek zorunda; 2. Sevk edilen tüm ürünlerin %100 iyi olduğundan emin olmak için sevkıyattan önce ürün kalitesini iki kez kontrol ediyoruz.Parsel alırken kalite sorunu ile ilgili sorunlarınız varsa, lütfen bir fotoğraf çekin ve servis penceremizle iletişime geçin.

geri bildirim

1. Satın aldığınız için teşekkür ederiz, güveniniz için teşekkür ederiz; 2. Olumlu geri bildiriminiz bizim için çok şey ifade ediyor, lütfen öğeler alındıktan sonra bize 5 yıldız olumlu geribildirim bırakmaya yardımcı olun; 3. Herhangi bir sorun, pls.herhangi bir zamanda servis penceremizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

MARKA HİKAYESİ

LJSENTENCE, latin dansını çok seven iki bayan tarafından Shenzhen'de kuruldu.Dansla ilgili en sevdiğimiz harika şeyleri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Renk küçük beyaz elmas taklidi ile mavi
Atletik Ayakkabı Tipi Dans Ayakkabıları
Tip yüksek topuklu sandalet
Özellikler Benzersiz, İstikrarlı, olağanüstü
Üst Malzeme SATEN
Ayakkabı Genişliği Orta(B, Metre)
Marka Adı LJSENTENCE'IN
Boyut us4~us11, ekstra küçük ve artı boyutu özelleştirilebilir
Model Numarası parlak009
Dış Taban Malzemesi Yumuşak Taban
Astar Malzemesi Pamuklu Kumaş
Topuk Tipi Kare topuk
Çıkış Tarihi Bahar2019
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Dekorasyonlar Yapay elmas
Uygulama Seviyesi Profesyonel
topuk 7.5 cm, 8.5 cm, 9cm, 10cm, ve diğerleri özelleştirilebilir
Kapatma Tipi Bağlamak
Paketleme her biri dokunmamış bir torbada, sonra bir kağıt kutusuna
Cinsiyet kadınlar
Tip-2 kadın latin dans ayakkabıları
Neden kizomba'nın, bachata'nın, Balo Salonu Düğün Partisi
Tip-3 Dans ayakkabıları
Sezon Yaz
İç taban Malzemesi Pamuk
Topuk Yüksekliği Yüksek (3" ve üstü)
Bölüm Adı Yetişkin
Dans Ayakkabısı Tipi Balo Salonu / Latin Ayakkabıları