Papatya Nakış Doku Kutusu Kumaş Pamuk Keten Peçete Kutusu Ev Beraberlik Kağıt Torba Odası Masa saklama çantası

₺287.09 ₺215.37

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c15914

Tanım

Şık DEPOLAMA: Standart kare doku kutuları, Peçete kağıdını kolayca gizler.Temiz, sevimli tasarım ev veya ticari kullanım için mükemmeldir; Herhangi bir dekoru tamamlar.

DOLDURMASI kolay: Üst kısım, boş doku kutularının kolayca değiştirilmesini sağlar - sadece kapağı açın ve peçeteyi altına yerleştirin; Evinizin her yerinde sehpalar, komodinler, tezgahlar, batıla ve masalar için mükemmeldir; Mutfakta,yatak odasında, oturma odasında, aile odasında, zanaat odasında, tuvalette kullanın; ev, apartman dairesi, apartman dairesi, üniversite yurt odaları, karavanlar ve kampçılar.

Saklamak ve taşımak için uygun: Doku kutusu kapağı yüksek kaliteli deri kullanılarak yapılır ve kullanım sırasında katlanabilir ve orijinal şekline geri yüklenebilir.Plastik,metal,krom,bronz,cam,ayna,ahşap,bambu,rattan doku örtülerinden daha hafif olmasına rağmen deri pamuk,kumaş,ketenden daha serttir ve ıslak bezle kolayca temizlenir.

HERHANGİ bir odaya dekoratif bir dokunuş ekleyin: doku kutusu kapağındaki bu yaratıcı görünüm birden fazla renkte mevcuttur ve banyonuza, yatak odanıza veya evinizdeki veya ofisinizdeki diğer odalara dekoratif bir dokunuş katacağından emin olabilirsiniz.

Modeli: İskandinav Tarzı

Malzeme: Pamuk Keten

Şekil: Dikdörtgen

Avantajları: dayanıklı, su geçirmez ve yağa dayanıklı, kolay temizlenebilir, iskandinav morandi rengi, ev ve araba için yumuşak dekorasyon

Paket dahil:

1x Doku kutusu

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası Doku Çantası
Uygulanabilir Doku çıkarılabilir doku
Malzeme Giysi
Tarz Modern Tarz
Kaynak Anakara Çin
Döşeme Yöntemi Koltuk Tipi
Tip Doku Çantası