Gri Köpekbalığı Damat Takım Elbise Özel Yapılmış Gri İki Tonlu Dokuma Düğün Takımları Erkekler İçin, Ismarlama Vintage Gri Smokin Gri Düğün Smokin

₺3 142.42

  • Etiketler: sofshell köpekbalığı derisi ceket, smokin bikini, takım elbise ceket stilleri, hayle köpekbalığı derisi mavi takım elbise, bay smokin takım elbise, kadife smokin, smokin tişörtleri, kazak smokin, sharkskin mayo, ceket köpekbalığı derisi sonbahar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1565

Tanım

Benim mağaza hoşgeldiniz

Not:

.Genellikle kravat veya papyon ve pocketsquare hediye olarak takım elbise ile sevk edilecektir.Sipariş verdikten sonra gömleği almak için sadece 20 usd ödeyebilirsiniz herhangi bir sorunuz varsa benimle sohbet etmekten çekinmeyin veya bana bir mesaj bırakın.

Neden Terziden Özel yapılmış Düğün Takımları?Kesme Becerilerimiz ve desenlerimiz Savile Row'dan geliyor, Şekil iyi ve rahat bir his .Ayrıca Terzi Ekibinde 10 yıllık çalışma tecrübemiz var.ve M en'in özel yapım kıyafetlerine odaklanıyoruz ve uzun süredir dünyanın dört bir yanındaki müşteriler için en iyisini sunmaya devam ediyoruz.

G ood Kaliteli kumaş

Kaliteli Yün Karışımlı erkek takım elbise kullanacağız

3 parça slim fit takım elbise

takım elbise erkek düğün

takım elbise özel yapılmış

3 delig heren kostüm kostüm 3 parça hommes kadife smokin ceket traje de novio de boda hombre kostüm mariage homme

trajes vintage hombre

Ucuz değil kimyasal elyaf erkek takım elbise,Üstün Kaliteli Kumaş almak istiyorsanız lütfen bize ulaşın.

Kişiye özel Smokin seçimi :

müşterilerimize veya müşterilerimize özel takımlar sunuyoruz: sadece takım elbiselerini ölçmek için değil, aynı zamanda kişiselleştirilmiş tasarım (stiller, kumaşlar, renk, astar), nakış vb. İçin de yardım

Profesyonel l

Ayrıca Terzi Ekibinde 10 yıllık çalışma tecrübemiz var ve desenlerimiz ve Tasarımlarımız Savile Row'dan geliyor ve 5 yıldan fazla hizmet tecrübemiz var.ve 100'den fazla ülke müşterisine güvendik.Özellikle düğünleri için.doğum günü partisi ve diğer birçok resmi günler.

Hızlı Teslimat

Genellikle öğeyi almanız için yaklaşık 2~ 3 haftaya ihtiyacımız var.Acilen takım elbiseye ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirin, daha hızlı olabiliriz.

Tüm takım elbise öğretmenlerimiz ısmarlamadır, bu yüzden pls sipariş verirken bana detay boyutunuzu ve renginizi ( varsayılan görüntü rengi) söylersiniz

Sevgili alıcılar sipariş verirken lütfen iletişimden uzak durun, e-postanıza ve ali e-postanıza ve sipariş mesajınıza dikkat edin, sizinle zamanında iletişim kurmamız için uygun mağaza

Kravat veya papyon göndereceğiz, hediye olarak, kravatın rengi rastgele, resimle aynı olan bir garanti değil!!!

Herhangi bir renk yapabiliriz, rengi değiştirmek isterseniz, lütfen bize bildirmek için mektubu postalayın

Ölçü nasıl alınır (vücut ölçüsü)

veya bize standart takım elbise boyutunu verin: (lütfen erkek takım elbise boyut tablosunda kendi durumunuza göre doğru boyutu seçin,

sizin için takım elbise yapmamız bizim için çok önemli.

bu boyutun giysi boyutu olduğunu lütfen unutmayın)

Takım elbise kumaş renkleri

Yelek ve Kravat Renk Şeması:

takım elbise için diğer stiller, isterseniz bize e-posta gönderebilir veya çevrimiçi grafik gönderebilirsiniz.

Opp torba tarafından sadece bir takım elbise dahil

Ödeme sorunları: Nasıl ödeme yapacağınızı bilmiyorsanız veya ödeme sorunlarıyla karşılaşırsanız, lütfen şu adresi ziyaret edin: http://help.Cannergiz.com.tr/payment_faq.htm Eğer bir oluşturulan tarifeler ve ithalat vergileri , alıcı tarafından ayı ödeme.Üzgünüz, teslim edilemeyen adresler gönderilmiyor.Nakliye için ücret almamız gereken malların neden olduğu iade adresi hatası varsa ,mağazamızda sipariş verdikten sonra lütfen bizimle iletişime geçin, tüm detayları sizinle teyit edeceğiz.

Her özel yapılmış takım elbise genellikle size uygun hale getirmek için 7-10 gün sürer ve her şeyin yolunda olduğunu onayladıktan sonra,takım elbiselerinizi göndeririz,genellikle takım elbisenizi gönderdikten sonra 7-10 gün içinde takım elbiselerinizi alırsınız.

Damla nakliye:

Biz damla nakliye.sipariş verirken müşterinizin gönderim adresini bana gönderin.

Nakliye:

Biz EMS tarafından öğeleri nakliye (3-7gün),hızlı bir şekilde ürün almak gerekiyorsa, UPS veya DHL ve diğer nakliye seçebilirsiniz.EMS Web sitesinin bu bağlantısındaki Takip numarasını kontrol edebilirsiniz.

İthalat vergileri:

vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun değilseniz, negatif geribildirim önce bizimle irtibata geçiniz, biz memnun kadar sorunu çözmek için çalışacağız.İyi iletişim her zaman sorunu çözmenin en iyi yoludur.

Tüketicileri korumak için kişisel hijyene dayalı olarak, normal şartlar altında ait olan seksi iç çamaşırları, yalnızca kalite insan yapımı hasar olmadığında iade kabul etmez.

Malların alınmasından sonraki yedi gün içinde kabul edilen iadeler, malları ve ambalajı sağlam tutar, navlun satıcı tarafından karşılanır.Dönmeden önce müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.

Herhangi bir Sorunuz veya İhtiyaçları, Bizimle Temas kurmaktan çekinmeyin.Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ön Stil Düz
Fit Tipi sıska
Model Numarası Ismarlama
Malzeme Polyester, Yün
Cinsiyet ADAMLAR
Kapatma Tipi Tek Göğüslü
Resim Türü Referans Görüntüler
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Öğe Türü takımlar
Giyim Uzunluğu Düzenli