2 Adet Sahte Mutfak Dolabı Dekoratif Çelenk Çiftlik Evi Dekorasyon Buffalo Ekose Dolap Pencere Ön Kapı Dekor

₺372.71 ₺227.35

  • Etiketler: Mutfak dolabı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c14354

Tanım

Ne alacaksınız: Paket 2 adet sahte mutfak dolabı çelengi içerir, miktar çeşitli dekorasyon ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak kadar yeterlidir ve başkalarıyla paylaşmanıza izin verir.

Tasarım-El yapımı: Çelenk yaprakları ve çiçekleri esas olarak kumaş ve plastikten yapılmıştır, kokusuzdur, canlı olarak tasarlanmıştır colors.In ek olarak, tasarımcının özel şerit dize tasarımı etrafına sarılır ve size farklı bir görsel deneyim sunar!

Boyut Bilgileri: Şimşir çelenkinin çapı yaklaşık 24 cm/ 9 inçtir ve şeridin uzunluğu yaklaşık 54 cm/ 21 inçtir, her yere asmanız için uygun bir boyuttur ve misafirlerinizin dikkatini kolayca çekebilir.

Dekorasyon: Oturma odanız, yatak odanız, mutfağınız, yemek odanız, bahçeniz, ofisiniz, kafeniz, restoranınız, kitapçınız, daireniz, oteliniz veya diğer yerleriniz için güzel süslemelerdir, bunları dolap, kapı, kapı tokmağı, ön kapıya asabilirsiniz., duvar, pencere, raf ve daha fazlası.

Güzel yeşil çelenk: yapay yeşil yapraklar çelenk, yapay yeşil yapraklar ve çelengi daha güzel ve zarif, iç ve dış mekan kullanımı için güzel hale getirebilen hassas bir yay ile süslenmiş narin görünüyor.

Renk: A: gösterildiği gibi/B: siyah beyaz / C: kırmızı

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

2 * Çelenkler

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik