Reçine At Yaratıcı Heykeller Masa Koleksiyonu Hayvan İç Heykel El Sanatları El Sanatları için Su Geçirmez Ofis Masa Üstü

₺125.19 ₺56.32

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c14290

Tanım

Reçine At Yaratıcı Heykeller Masa Koleksiyonu Hayvan İç Heykel El Sanatları El Sanatları için Mükemmel Hediyeler Ofis Masa Üstü

Özellik:

1. Hayvan Figürleri: Bu at süsü, eviniz veya ofisiniz için güzel bir dekorasyondur; Evde veya ofiste toprak hayvanları masa süsü yerleştirmek size servet ve iyi şanslar getirebilir, evinizi koruyabilir ve talihsizliği önleyebilir, ayrıca iyi bir kişisel koleksiyon.

2. At Heykelinin Ev Dekoru: Bu zarif gerçekçi at heykeli masa dekorasyonu, kişisel alanınızı güzelleştirmenin bir yolunu sunar; Ofis, kütüphane, kahve dükkanı, otel dekorasyonu için mükemmel bir at heykeli ev dekoru; Kitap rafları, şömineler, TV dolapları, komodinler, masalar, masalar gibi istediğiniz yere koyun, vb.

3. Reçine At Heykeli: Ofis için modern at heykelcikleri yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır, yüksek kaliteli, masaüstü için at heykeli güvenli ve çevre dostudur.

4. Mükemmel Hediye: Yatak odası için at heykelcik sevenler için harika bir hediye, çalışma süsleri için hayvan heykeli çok gerçekçi.Bir at heykeli şöhretin sembolüdür ve success.It ayrıca gücü ve dayanıklılığı temsil eder.

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Malzeme: Reçine

Boyutu: Yaklaşık 16x6x13 cm / 6. 29x2. 36x5. 11 inç

Ambalaj boyutu: Yaklaşık 21x12x18 cm/8. 26x4. 72x7. 08 inç

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Yaratıcı Heykeli

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Akıllı Cihaz mı NO
Marka Adı VKTECH'İN
Tarz Modern Tarz
Malzeme reçine
Tema Hayvan