Yaratıcı Aydınlık Atmak Yastık Bulut Ay Yıldız Karikatür Peluş Yastık Ev kanepe yastığı Çocuk Hediye karanlıkta Glow Atmak Yastık

₺148.02 ₺87.33

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c142027

Tanım

Özellikler:

Yüksek Kalıte ve Güvenlı Malzeme: Sevimli yıldız bulut aydınlık yastık yüksek kaliteli arctic kadife ve vakum PP pamuk yapılır, yumuşak, cilt dostu ve kabarık.Basıldığında elastik, iyi hissediyorum, çok rahat.

Çok amaçlı: Yaratıcılık yıldız bulut aydınlık yastık peluş bebek her yaşa hitap ediyor.Stresi azaltmak, iş yorgunluğunu hafifletmek ve size rahatlatıcı bir an vermek için bu yumuşak peluş yastık.Tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için kanepe yastığı, atmak yastık, ofis şekerleme yastığı, peluş oyuncak olarak kullanılabilir.

Temizlemesi kolay: Bu sevimli yıldız bulutu aydınlık yastık yıkanabilir yüzey lekelenme konusunda endişelenmenize gerek yoktur, el yıkama ve makine yıkamayı destekler ve solma sorunlarına neden olmaz.

Uygulanabilir Yer: Bu sevimli dolgu yastık oturma odası, yatak odası, ev, ofis ve istediğiniz her yer için uygundur.Hayatınıza biraz eğlence ve rahatlık katın.

Mükemmel hediye: Bu küçük çocuklar, kızlar, çocuklar ve doldurulmuş hayvanlar için mükemmel bir hediye lovers.It ayrıca Şükran Günü, Sevgililer Günü, Noel, doğum günü veya herhangi bir yıldönümü gibi herhangi bir özel gün için en iyi hediyedir.

Tanım :

Malzeme: Arctic Kadife + PP Pamuk

Boyutu: 40 cm

Renk: Gri

Modeli: Pentagram / Ay / Bulut

Ambalaj listesi

1 x Yastık

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tema Hayvanlar ve Doğa
Yükseklik 31 cm-50 cm
Model Numarası Yaratıcı aydınlık atmak yastık
Özellik1 yastık
Sertifika 3C, ce
Doldurma PP Pamuk
Yaş Öner 12+y, 18+, 14+y