Şarj günbatımı gökkuşağı projeksiyon lambası kırmızı güneş projektör gece lambası yatak odası kahve dükkanı duvar dekorasyon ışıklandırma

₺648.00 ₺453.57

  • Etiketler: h6 lamba kırmızı, loft kırmızı lamba, ışık 90 watt, led 072 watt, marvel kırmızı lamba, elbise gece uykusu kırmızı, bilgi kırmızı lamba, kırmızı siyah kokteyl elbisesi gece, wattshine 180w akvaryum, gece lambası bebek duvar unicorn
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c131372

Tanım

Gün batımı Gökkuşağı projeksiyon lambası kırmızı güneş projektör gece lambası yatak odası Kahve dükkanı duvar dekorasyon ışıklandırma USB şarj

Özellik:

Rainbow sunset zemin lambası, romantik ve modern bir yatak odasına, sizin ve aileniz için sıcak ve keyifli bir oturma odasına ve yaşam kalitesine sahip olmanızı sağlar.Aileye ve çocuklara mutluluk getirin.

Lamba kafası 180 derece döndürülebilir, odanıza farklı efektler getirmek için farklı açılardan farklı ışıklar üretebilir.

Yüksek kaliteli Demir sanatından yapılmıştır.Sabit taban ve lamba direği sayesinde lamba her zaman sabittir.Enerji tasarruflu, parlamayan LED lamba uzun ömürlüdür.

Işığı döndürmek, projektör gece ışığının boyutunu ve şeklini ayarlayabilir.Mesafe ne kadar büyük olursa, gün batımı ışığının duvara veya tavana atabileceği projeksiyon o kadar büyük olur.Işık, duvara, tavana ve zemine şaşırtıcı renkli dairesel ışıklar yayar.

Zemin lambası 5V 5W USB güç kaynağı, anahtarlı kablo, 1.2 metre uzunluğunda USB kablosu.Yumuşak ışık, aydınlatma ve fotoğraf çekmek için mükemmeldir.Çocuklar için uygun yatak odası, oturma odası, parti, açık BARBEKÜ, Canlı arka plan ışığı, parlak bir atmosfer yaratmak.

Paket şunlardır:

1 x Gece lambası

1 x USB hattı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Şekil fare
Öğe Türü Gece ışıkları
Gerilim 5V
Sertifika CCC, ce
Güç Üretimi değiştirmek
Marka Adı WATTSHİNE'IN
Ampuller Dahil mi Evet
Gövde Malzemesi Abs
Akıllı Cihaz mı NO
Watt 0-5W
Model Numarası Gece Lambası
Güç Kaynağı DC
Piller Dahil mi No
Kaynak Anakara Çin
Pil Türü Lityum Metal
Piller Gerekli mi No
Kullanım tatil
Tip Atmosfer
Işık kaynağı LED Ampuller