Vites Kolu Topuzu Manuel Deri Araba Vites Kolu Vites Topuzu Araba Vites Kolu Vites Kolu Topuzu Kafa Fit En Manuel

₺206.05 ₺103.12

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c13018

Tanım

Özellikler:

1. Araba deri çubuk vites topuzlarımız, aracınıza lüks bir dokunuş katmak için zarif siyah kaplamada benzersiz, şık bir tasarıma sahiptir.

2. Deri çubuk vites topuzlarımız deri ve metalden yapılmıştır materials.It güçlü ve aşınmaya dayanıklı, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir.

3. Bu deri çubuk vites topuzu ergonomiktir designed.It rahat bir tutuşa sahiptir ve size rahat kullanım sağlar, bu da vites değiştirmeyi kolaylaştırır.

Belirleme:

Adı: Deri Sopa Vites topuzu

Modeli: SK094

Net ağırlık: yaklaşık 0.2 kg

Malzeme: deri

Şartname: siyah / kırmızı

Uygulanabilir modeller: genel

Ürün listesi:

1 * Vites Değiştirme Kafası

1 * Sabitleme Vidası

1 * Anahtarı

4 * Adaptörü

(Rastgele Aksesuarlar)

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Arabaya Şık Bir Dekor Ekleyin】 Vites kolu topuzu kılavuzumuz, aracınızın daha havalı ve farklı görünmesini sağlar, görünümü geliştirir ve şık bireycilik katar ve vites kolu yapışması sorununu çözer

2.【Seçilen Malzeme】 Bu manuel vites topuzu güçlü ve dayanıklıdır, çünkü deri ve metal malzemeden yapılmıştır, bu nedenle uzun süre kullanılabilir.

3.【Yeni Sürüş Deneyimi Getirin】 Bu ergonomik olarak tasarlanmış vites kolu topuzu kılavuzu rahattır hold.It rahat kullanım için sürüş vardiyası hissinizi artırabilir.

4.【Kurulumu Kolay】 Manuel vites topuzumuz, size kolaylık sağlamak için 4 adaptörle birlikte geldiği için aracınızın vites koluna kolayca sığar, böylece kurulumu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

5.【Geniş Uygulamalar】 Deri çubuk vites topuzlarımız çoğu manuel vites değiştiriciye ve çoğu otomobil, kamyon ve sedans.It pratik, güzel ve yaygın olarak kullanılır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Harici Test Sertifikası ce