Nar Meyve Şube Çiçek Décor Flores Artificiales Simülasyon Çiçek Kırmızı Köpük Sahte Bitki Alıç Mango Ev Otel Dekor

₺128.61 ₺102.93

  • Etiketler: saç bandı nar, broş soyut nar, parti dekorasyon mesdresser, tek çiçek dekorasyonu, dekorasyon 9 adet, mezar bahçesinde çiçek dekorasyonu, taç çiçek dekorasyonu, nar bikini, 100 adet dekorasyon, bayanlar parti dekorasyon
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c128390

Tanım

Özellikleri

1. EV dekorasyonu: Gerçekçi meyve dekoru, yemek odası masası, oturma odası, mutfak, sehpa, ofis masası için merkez parçaları olarak mükemmeldir.Ve bebek duşlarınızda, düğün töreninizde, doğum günü partinizde vb. Ferahlatıcı bir dekor olabilir.Bu yapay nar süslemesiyle günleriniz sonsuza dek güneş ışığı ve mavi gökyüzü ile dolacak.

2. TÜM yıl BOYUNCA NEŞELİ MEYVELER: Sahte meyve dalları masanızı doğal ama cesur renklerle aydınlatacak.Yeşil yapraklı gerçekçi yapay meyveler, odanızı harika çiçek güzelliği ile canlandırır.

3. HER ZAMAN TAZE: Meyve süsleri yıllarca canlı ve taze kalacaktır, ideal bir masa merkezidir ve bir kanepe masasında veya yemek masasında eşit derecede etkileyicidir.

4. KEYİFLİ HEDİYE: Artık günlük sulama yok, sadece tüm yıl boyunca tazelik havasının tadını çıkarın.Meslektaşınız, arkadaşlarınız, sevgilileriniz ve sık iş seyahatinde olanlar için harika bir hediye.

5. BOYUTU: Şube toplam uzunluğu 70.5 cm / 27.7 inç.Farklı boyutlarda 3 adet gerçekçi meyve ile her ana gövdede bazı alt gövdeler.

Belirleme

Malzeme: Köpük

Renk: Kırmızı, Turuncu

Boyut: Toplam Uzunluk: 70.5 cm / 27.7 inç, Nar (D×Y): 5.5×8 cm, 4.8×6 cm, 3.5×5 cm

Ağırlık: 99g

Paket Şunlardır:

1× Yapay Nar Dalı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik