Siyah Otomatik Merkezi Punch Pozisyoner Yüksek Sertlik Punch cam kırıcı Otomatik Delme 130mm

₺71.15 ₺58.98

  • Etiketler: ince adam izle otomatik, adam otomatik 5bar izle, adam izle sandoz otomatik, otomatik izle ince adam, otomatik izle ordu adam, demir işleme otomatik, adam otomatik izle ekstra ince, lambda man otomatik izle, otomatik saat adam 40 mn, otomatik adam izle retangular
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c127302

Tanım

15068394542037190 SR.CONGYE aracı ABD 16.98 $ / adet ABD 11.10 $ / Adet ABD 14.49 $ / Adet ABD 12.04 $ / Adet ABD 14.40 $ / Adet ABD 13.01 $ / adet

Adı: otomatik merkezi yumruk

Gövde içindeki yaydan darbe kuvveti oluşturarak delik delme

HSS yüksek hız çelik malzeme,

Sertlik HRC 58 - 65'e ulaşabilir

1. Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Lütfen siparişinizi gönderdikten sonra mümkün olan en kısa sürede ödeme yapın.3 Gün içinde ödeme kabul ediyoruz.

3. Açık artırma bittikten hemen sonra faturayı ödeyemiyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemenin 3 gün içinde tamamlanması gerektiğini tekrar deneyin.

1. Küresel nakliye. (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Ödeme incelendikten sonra siparişlerle zamanında ilgilenin.

3. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Görüntülenen görüntüler gerçek çekim öğeleridir.Bazı ürünler ışığın etkisi nedeniyle biraz farklıdır.Satın almayın.

5. Ölçüm verileri hataları nedeniyle, gerçek ile hafif bir boşluk olacaktır.Lütfen bil.

6. Servis transfer süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanır.Nakliye süresi, özellikle tatillerde değişebilir.

7. Eğer ödeme sonra 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz.Amacımız müşterilerimizi memnun etmektir!

8. Stok durumu ve zaman farkı nedeniyle, hızlı teslimat için öğelerinizi ilk depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla tutulursa, kullanıldığı kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İstisna yok!Nakliye masrafları hem alıcılar hem de satıcılar tarafından karşılanır.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır, ve nakliye takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir, belirli dönüş nedeni, ve bebek numarası.

3. Orijinal durum öğesini aldıktan ve tüm bileşenleri ve aksesuarları paketledikten sonra tam teklif fiyatınızı iade edeceğiz.Bundan sonra alıcı ve satıcı işlemi iptal edecektir.Veya değiştirmeyi seçebilirsiniz.

4. Ürün reklamı yapılmazsa, tüm nakliye masraflarını karşılayacağız.

1. Bazı ürünler arızalı ürünler için 12 aylık üreticinin sınırlı garantisine sahiptir (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi boyunca bildirilmeli ve iade edilmelidir (mümkünse orijinal ambalajı kullanın).Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.Öğeleri önceden garanti edilen bir şekilde onarmayacağız veya değiştirmeyeceğiz.

Cannergiz.com.tr'i sipariş ettiğinizde yukarıdaki politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Sorunlarınızı başarılı bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Çok fazla ürüne ihtiyacınız varsa, satın almadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size daha iyi tavizler vereceğiz.

Aldığınız üründen memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin ve iyi bir inceleme bırakın.Burada size teşekkür ediyoruz.

Son olarak, size mutlu bir alışveriş diliyoruz!

15068394542037191 SR.CONGYE aracı ABD $ 21.70 /Adet ABD $ 29.60 /Adet ABD $ 24.80 /Adet ABD $ 13.36 /Adet ABD $ 44.20 /Adet ABD $ 11.39 /Adet ABD $ 20.53 /Adet ABD $ 27.23 / Adet ABD $ 28.98 / Adet ABD $ 25.66 / Adet ABD $ 13.10 / adet ABD $ 5.10 / Adet ABD $ 18.89 / Adet ABD $ 19.12 / Adet ABD $ 14.15 / Adet

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme yüksek hız çeliği, Zımba çeliği
Tip Merkez Matkap Ucu, Yumruk pimi
Kalıp Siyah merkez yumruk
Model Numarası Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin
Kullanmak Metal Delme
Uzunluk 131mm
Sertlik 60
Marka Adı BAY CONGYE
Kendin Yap Malzemeleri Metal işleme
İşleme özelleştirme no