Kış Sıcak Kabarık Uzun Buzağı Çorap Kadın Mercan Polar Çorap Rahat Terlik Çorap Sıcak Yumuşak Kış Peluş Ev Uyku Çorap Çorap

₺40.33 ₺26.26

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c126531

Tanım

Tanım:

Kadın bulanık çoraplar, yüksek kaliteli malzemelerin, süper yumuşak mercan kadife iç tasarımın karışımıdır, Çok yumuşak, rahat ve nefes alabilir, kaşıntı sorunu yoktur.

Harika bir Noel hediyesi ve ayrıca kadınlar veya kızlar için mükemmel bir çorap.Kadınlar veya kızlar için güzel noel çorap malzemeleridir.

Özel mikrofiber, Yüksek elastik mikrofiber kumaş ve yumuşak yumuşak dokunuş özellikleriyle tasarlanan bu kadın bulanık çorapları, ayaklarınızı rahat hissettirecek ve ayaklarınızı sıcak tutacaktır.

Bu kadın bulanık çoraplar birçok durum için uygundur, bunları kabin çorapları, uyku çorapları, okul çorapları, dış mekan çorapları, ev çorapları, noel çorapları, terlik çorapları, çizme çorapları, komik çoraplar, termal çoraplar, mikrofiber çoraplar, ev çorapları, rahat çoraplar, sherpa çorapları, yenilik çorapları,ilkbahar, sonbahar, kış mevsiminde veya soğuk havalarda veya kar alanlarında polar astarlı çoraplar.

Sevimli, lüks ve birinci sınıf olan bu eşsiz kadın bulanık çorapları, Noel hediyesi, beyaz fil hediyesi, doğum günü hediyesi, anneler günü hediyesi, noel çorap doldurucusu, sevgililer günü hediyesi veya cadılar bayramı hediyesi için mükemmel bir hediye olacaktır.

Belirleme:

Yeni ve yüksek kalite

Kumaş adı: mercan kadife

Desen: düz renk

Tüp yüksekliği: orta tüp

Uygun sezon: kış

Ürün kategorisi: sıradan rahat çorap

Renk: beyaz, siyah

Dokuma yöntemi: tek iğne

Boyutu: şekilde gösterildiği gibi

Paket İçeriği:1 Çift

Not:

Lütfen ölçüme bakın.Normal aralıkta küçük ölçüm hatasına izin verilir.

Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Müstehcen Resim No
CN Anhui'nin
Öğe Türü Vuruş
Desen Türü Katı
Marka Adı SAFENH
Cinsiyet kadınlar
Kaynak Anakara Çin
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Kalınlık Kalın (Kış)
Çorap Tüp Yüksekliği Orta Tüp
Çorap Tipi Gündelik
Malzeme mikrofiber
Parçalar 2adet