LED Neon ışıkları Yarasa Şekli Gece Lambası İşareti lamba pili USB Çift Enerjili Gece Lambası Kapalı Noel ev duvar dekoru

₺298.13 ₺164.00

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c12503

Tanım

Özellikler:

1. Yarasa Şekli: Yarasa desenli neon ışık, konutunuz için büyüleyici ve romantik bir aydınlatma atmosferi sağlayarak sade hayatı daha renkli ve ilginç hale getirir.Yarasa desenlerinin tümü, odanıza gizemli bir hava vermek için eğlenceli oda hisleriyle birleştirilebilir.

2. Benzersiz tasarım: Sevimli LED Neon gece lambası, bu sevimli ve güzel bir dekoratif LED ışıktır.Size sıcak ışık sağlar.Düşük voltajlı yalıtım malzemeleri kullanmak, tehlike yok, ısı yok.Kırık cam veya tehlikeli madde sızıntısı riski yoktur.

3. Kurulumu kolay: Bu neon ışığın arkasında bir delik vardır, duvara asılabilir veya masaya yerleştirilebilir.Kurulum hızlı ve kolaydır.Bu neon ışık esnek silikon LED şerit, akrilik arka panel ve kırılmaz yumuşak neon tüpten yapılmıştır, çok güçlüdür ve kırılgan değildir.

4. Uygulanabilir sahne: Yarasa tasarımı ile parlak neon masa lambası, ev için ideal, yatak odası, oturma odası, çocuk odası, cafe, bar, vitrin, parti, etc.It ayrıca Sevgililer Günü, Noel, Yeni Yıl, Doğum günleri ve daha fazlası için mükemmel bir hediye.

5. Mükemmel hediye: Harika bir neon sanat ışığı sıkıcı bir masa lambasının yerini alır ve en karanlığa renk katar room.It doğum günleri, Sevgililer Günü, aile, sevgililer, kız arkadaşlar, kızlar, erkekler vb.için Noel hediyesi olarak kullanılabilir.

Tanım:

Yarasa desenli neon ışıklar, eviniz için büyüleyici ve romantik bir aydınlatma atmosferi sağlayarak sade hayatı daha renkli ve ilginç hale getirir.Yarasa desenlerinin tümü, odanıza gizemli bir hava vermek için eğlenceli oda hisleriyle birleştirilebilir.

Özellikler:

Kabuk malzeme: plastik

Boyut: 20000mm

Modeli: BZ2622-W

Tipi: LED modelleme ışık

Işık akısı: 15 (LM)

Giriş gerilimi: 3(V)

Karartma olabilir: Hayır

Hayat: 20000 H

Koruma sınıfı: IP42

Paket içeriği:

1 adet * Gece Lambası

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip LED modelleme ışık
Boyut 20000mm
Hayat 20000 Saat
Giriş voltajı 3(V)
Kaynak Anakara Çin
Işık akısı 15 (LM)
Koruma Sınıfı IP42
Karartma yapabilir No
Kabuk Malzemesi Plastik
Kalıp Model Numarası.