2 Adet balık oltası Bileme Çift Taraflı Elmas Dosya Spor Balıkçılık Kanca Kalemtıraş Taşınabilir Taşlama Aracı Balıkçılık İçin

₺164.76 ₺120.24

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c12423

Tanım

100 % Brand New ve yüksek kalite.

[Dayanıklı ve keskin] Spor balıkçılık kanca kalemtıraş esas olarak güçlü ve güvenilir, aşınmaya dayanıklı ve kırılması kolay olmayan elmas malzemeden yapılmıştır.Çift taraflı oluk tasarımı, kancaları daha keskin hale getirmek için farklı kalınlıktaki kancaları öğütmeniz için uygundur.

[Pratik Sap] Olta kalemtıraşının siyah sapı kaymaz PVC dokusudur, bu da kontrol etmenizi ve kullanmanızı kolaylaştırır, kaymayı önler ve sap üzerindeki yüksek görünürlüklü kablo, kullanılmadığında hızlı bir şekilde bulmanızı veya kolayca saklamanızı sağlar.

[Hafif ve kompakt] Basit balık oltası kalemtıraş hafiftir, böylece üzerinize ekstra yük olmadan çantanıza koyabilirsiniz, yaklaşık 10x1.2x0. 2 cm / 3. 93x0. 47x0. 07 inç, küçük ve taşınabilir, günlük kullanımınız için uygundur.

[BÜYÜK hediye hediye]Elmas Balıkçılık Kanca Kalemtıraş, olta takım kutunuzda olması gereken bir şeydir, etrafınızdakilere balık tutmayı sevenlere verebilirsiniz, kancaları daha keskin ve balık tutmayı kolaylaştırmak için bu taşınabilir kanca kalemtıraşını kullanabilirler.Bu arkadaşlarınız ve aileniz için harika bir hediye.

Malzeme: elmas

Gösterildiği gibi renk

Paket içeriği:

2 x balık oltası bileme makineleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Mıknatıs Balıkçılık Evet