1/2 ADET Arı Festivali Gnome Oyuncak Çiçek Arı Günü Örgü Cüce Peluş Bebek Temalı Mini Dolması Meçhul Süs NSV

₺237.82 ₺171.23

  • Etiketler: iç çamaşırı doldurulmuş hayvan, burunlar örme oyuncaklar, çorap cüce, bebek ayakkabıları doldurulmuş hayvan, kenya peluş oyuncak, örme bebek oyuncakları, tanımsız pantolon, örgü oyuncak öğrenin, tanımlanmamış cosplay, heykelcik cüce
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c121826

Tanım

1/2 ADET Arı Festivali Gnome Oyuncak Çiçek Arı Günü Örgü Cüce Peluş Bebek Temalı Mini Dolması Meçhul Süs NSV

Özellikler:

1. Ev Dekorasyonu-Arılar iyi şansın cazibesi olarak kabul edilir ve genellikle ahırlarda yaşar ve bu da evcil hayvanların gözlemlenmesine yardımcı olur animals.It evinizi veya çiftlik evinizi dekore etmek için çok uygundur ve ayrıca arkadaşlar için iyi bir hediye!

2. Dayanıklı Malzeme-Bu ürün, hafif, uzun ömürlü ve yumuşak dokunuşa sahip yüksek kaliteli polyester kumaştan yapılmıştır.

3. Büyük Hediye-Gnome gelenekseldir ve tatil özünü yaymak için mükemmeldir.Girişe, masaya koyun ya da mekanı onunla süsleyin ve masal sıcaklığı ve rahatlığı bir görünüm getirecektir.

4. Festival Havası Yaratır - Arı Bebeği Arı Festivalinin sembollerinden biridir.Bu cüceler renk katacak ve tüm mutlu günler için şenlikli bir ruh hali yaratacaktır.

5. Temizleme Talimatı-Bu tür kısa pelüş bebeklerin temizliği için, kısa pelüşün kabarık olmasını sağlamak için yüzeyi soğuk suyla temizleyin ve yıkadıktan sonra güneşe koyun.

Farkına varmak:

Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.

Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm.

Tanım:

Malzeme: Polyester

Boyutu: resim gösterildiği Gibi

Pil: Hayır

Renk / Stil: resim gösterildiği Gibi

Ağırlık: 150g

Uygulama: Süsleme

seçim 1: 1 x Örgü Arı Festivali peluş oyuncak

seçim 2: 1 x Erkek Örgü Arı Festivali peluş oyuncak

1 x Kadın Örgü Arı Festivali peluş Oyuncak

Biz dünya çapında gemi (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.Biz hava posta yoluyla çin'den paket göndereceğiz.Teslim süresi Nakliye Taşıyıcısına, Gümrüklere ve Varış yerinin gönderilmesine ve diğer faktörlere bağlıdır.Çoğu paket 20 iş günü (4 hafta) içinde alınabilir.Nicel verilerin teslim süresi toplanması için aşağıya bakın:

Siparişinizi aldıktan sonraki 7 iş günü içinde iade için E-posta isteklerini kabul ediyoruz.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.Öğeyi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce iade kılavuzu için lütfen bizimle iletişime geçin.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.Öğe 3 ay içinde kusurlu ise, biz ekstra ücret ödemeden bir yedek göndereceğiz, veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz.Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekiyor.Cannergiz.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!Ürün ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile bize olumlu bir geri bildirim verin.Gerçek hislerinizi burada bırakırsanız çok memnun oluruz.Öğeleri veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim!Lütfen bize mesaj gönderin 9:00am.to 18: 00. (GMT 8) pazartesiden cumartesiye .Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj gönderin ve size yardımcı olma şansı verin.Tüm mesajlar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır (Çin'deki resmi tatiller hariç).Bizim cevap almazsanız, lütfen mesajınızı yeniden gönderdi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Tatillerde (pazar günleri dahil) geç cevap için özür dileriz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika 3C
Tema Hayvanlar ve Doğa
Kaynak Anakara Çin
Doldurma PP Pamuk
Yaş Öner 4-6y
Yükseklik 11 cm-30 cm