Tüylü Yuvarlak Halı Oturma Odası Yatak Odası Başucu Halı Kanepe Yumuşak İpeksi Peluş Mat Modern Alan Kilim zemin matı Gri Haki Ev dekor

₺7 089.43 ₺5 387.99

  • Etiketler: kireç yuvarlak halı, erkek yuvarlak halı, örgü yuvarlak halı, derin tüylü halı shaggy, ıns yuvarlak halı, yün yuvarlak halılar, yuvarlak top halılar, ev yuvarlak kilim, polipropilen halı shaggy, moda halı shaggy
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c120687

Tanım

Uygulanabilir yer: oturma odası, yatak odasıyemek odası, koridor, çalışma

Hacim maliyetini azaltmak için paketin boşaltılması gerekir.Paketi açtıktan sonra, lütfen 2 gün boyunca düz bir şekilde koyun ve süngerin iyileşmesini bekleyin.

Peluş uzunluğu: yaklaşık 3-4 cm

ödeme:

1. Kredi Kartı, Banka Havalesi ve ae'nin desteklediği diğer ödemelerle ödeme kabul ediyoruz.

2. Lütfen özel gereksinimlerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) sipariş verirken veya bize bir mesaj bırakın.

sevkiyat:

1. Lütfen gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.Lütfen bize müsait telefonunuzu bırakın number.It nakliye formunu doldururken Çin Postanesi tarafından gereklidir!!

2. Normalde, paketi satıcının nakliye yöntemleriyle ücretsiz göndeririz.DHL, UPS, FedEx, EMS vb. Gibi diğer nakliye modelleriyle göndermek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.sipariş verirken.

TESLİM SÜRESİ:

Tüm öğeler 3-5 iş günü içinde teslim edilecektir.

Havayolu ile: ASYA, Avrupa, Kuzey Amerika'ya 15-20 gün

DHL, UPS, FedEx: ülkelerin çoğuna 3-5 iş günü

farkına varmak:

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat Yeni sorumlu değildir.

İADE ve GARANTİ:

1. Göndermeden önce öğeyi dikkatlice kontrol edeceğiz.

2. Eğer herhangi bir nedenle öğe ile memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın.Size yeni bir tane göndereceğiz veya iade edilen ürünü alır almaz parayı iade edeceğiz.

geri bildirim:

Mağazamızda hoş bir satın alma deneyiminiz varsa, lütfen 5 yıldızlı derecelendirme ile ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için olumlu bir geri bildirim bırakın.

Herhangi bir sorun için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen ve bize bir negatif geribildirim ayrılmadan önce bunu çözmek için bir şans verin.Anlayışınız çok takdir edilmektedir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Dizayn AUBUSSON
Malzeme 100% Polyester
Desen Türü Katı
Yaş Grubu Yetişkinler
Teknik Dokuma
Özellik Kaymaz
Kullanmak Ev, otel, Mutfak, Zemin
Model Numarası GLM003'ÜN
Kaynak Anakara Çin
Yıkama Tarzı Mekanik Yıkama, El Yıkama
Peluş uzunluğu 4 cm (yaklaşık)