Dikey mutlak 4 eksen G-kodu CNC Freze denetleyicisi toplam CNC vmc çözümü benzer GSK logo özelleştirilmiş

₺20 005.01

  • Etiketler: gsk ik iletişim, portal cnc freze makinesi, cnc kontrolör 200lhz, cnc kontrolör k40, syntec cnc kontrolör, denetleyici vmc, 7 eksen kontrolü, cnc 6 eksen kontrolü, fanuc cnc, kancalar vmc 4
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1204

Tanım

SZGH-CNC1500MDc, USB ve 2-6 eksenli dikey CNC freze denetleyicisidir,X,Y,Z ve A ,B, C'yi destekler ve modbus teknolojisini ve ARM , DSP ve fpga'yı çok yüksek performansı benimser.

Özellik

1) modbus teknolojisi benimsenmesi , ve ARM, DSP, ve FPGA, çok yüksek performans.

2) USB ve 2-5 eksenli daha güzel arayüzlü dikey CNC Torna kontrolörü

3) 128 Mb kullanıcı mağaza odası, programlama miktarı için sınır değil.

4) 640x480 8 inç gerçek renkli LCD displayer, I / O 56X32

5) isteğe bağlı kontrol paneli ve MPG ile güç kaynağı

6) Darbe Çıkış Frekansı: 5 MHz, maksimum hız 300 m / dak, ilerleme hızı 0.01-150 m / dak

7) USB hareketli U disk kopyalama arayüzü.

8) RS232 arayüzü.U flaş DNC fonksiyonu

9) Mil servo hız kontrolü / mil frekansı dönüşüm hızı kontrolü.

10) Manuel darbe üreteci.

11) PLC programlama ve makro fonksiyonu

12) İngilizce menü, program ve arayüz, tam ekran baskı 13) kesinlikle servo sistemi ile çalışabilir , şemsiye tipi, çizgi tipi, disk tipi vb. Gibi alet dergisi işlevini destekleyebilir

Teknik özellikler

Kontrol edilebilir eksenler: XYZAB,C altı eksen. Bağlantı eksenleri: Ark 2-3 eksen, astar 2-6 eksen.Darbe eşdeğeri: X. Y. Z. A. B, C eksenleri: 0.001 mm.maksimum hız: X. Y. Z. A. B,C:60000mm/min.Kesme hızı: 1-10000mm/dak.Min giriş birimi: 0.001 mm.program boyutu aralığı:± 99999.999. 99 araç yönetimi.Program kodu ISO - 840 uluslararası standart.Program koordinat sistemi tanımı ISO-841. Şasi koruması IP43 düzenlemesine uygundur Takım kompanzasyonu: uzunluk kompanzasyonu, takım üstü kompanzasyonu, C kompanzasyonu (G40,G41,G42) Giriş ve çıkış: G / Ç 56X32 Besleme hızı: 0.01-30m/dak Düz çizgi enterpolasyonu: G01 Ark enterpolasyonu: G02 / G03 Vida dişi kesme: G32 Uç yüzü kesme çemberi: G94 Vida dişi kesme çemberi: G92 Karışık mod vida dişi kesme çemberi: G76 inç / metrik programlama: G20 ve G21 Besleme modu komutu: G98 ve G99

Uygulama: CNC freze makineleri; işleme merkezi; freze merkezi; ağaç işleme makinesi; sayısal kontrol değirmeni

Ürün Boyutu :

Paket hakkında

1. Endüstriyel ambalaj: plastik torba + köpük kutular + karton +ahşap paletler

2. Ticari ambalaj: plastik torba + köpük kutuları + karton

3. Gereği olarak.Ambalaj hakkında herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin.

Nakliye hakkında

Lütfen verdiğiniz adresin doğru olduğundan emin olun.Adres yanlışsa, parsel teslimatta başarısız olur ve satıcıya geri gönderilir, alıcı ilk ve iade nakliye ücretlerini ödemelidir.

Çoğu sipariş, ödeme alındıktan sonra 3-5 iş günü içinde malları teslim edecektir (Tatil Günleri hariç).

Hizmetlerimiz

Sertifikalı gerçek ürünler-Varlık kurtarma satıcıları için sıfır tolerans politikamız vardır.En düşük paket fiyatları-Her zaman diğer şirketlerden daha düşük fiyat sunar.Profesyonel teknik mühendis ekibi-müşterinin uygulama talebine mümkün olan en hızlı yanıt ve destek.Kalite garantisi-Ücretsiz, bir yıl garanti ve ömür boyu bakım.Herhangi bir kalite sorunu, SZGH iade sözü veriyorum.Hızlı, profesyonel ve güvenilir Uluslararası teslimat – müşteriler için esnek ve düşük maliyetli teslimat çözümü.T/T, L/C, western union ve Paypal ile ücretsiz ödeme modu mevcut olabilir.Geri Bildirim Hakkında

Tüm mesaj veya e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir !

Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir, lütfen 4 veya 5 yıldızlı geribildirim bırakın.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Olumsuz geribildirim hiçbir şeyi çözmez.Herhangi bir sorun, lütfen önce bizimle iletişime geçmelisiniz.Herhangi bir sorunu en kısa sürede çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Şirket Bilgileri

Shenzhen Guanhong Otomasyon A. Ş.,LTD (Eski adıyla ' Shenzhen Guanhong Automation Technology Co., Limited (19 Kasım 2010'da inşa edilmiştir)') Çin'in önde gelen CNC ve otomatik şirketlerinden biridir, CNC paket çözümünde geniş deneyime sahip projeler, pazarlama ve denizaşırı ticaret tasarımı konusunda uzmanlaşmıştır, Odak noktamız yüksek kaliteyi sağlamaya odaklanmıştır. Torna CNC sistemi, Freze CNC sistemi, Gravür CNC sistemi, AC servo motor ve sürücü, TECO servo motor ve sürücü, Step motor ve sürücü, Kapalı step motor ve sürücü, Dişli redüktör .

Profesyonel teknik ekibimiz, yüksek kalite garantisi için kesinlikle ürün testimiz, çok rekabetçi teklifimiz var, özellikle müşteriler için esnek ve uygun ödeme modumuz ve düşük maliyetli teslimat çözümümüz var.

Firmamız ilkesi "Kalite işletmenin hayatıdır", Memnuniyetiniz bizim en büyük başarımızdır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kullanıcı Mağaza Odası 128 MB
Maksimum Hız 60m / dak
Mil servo hız kontrolü Evet
I/O 56X32
Uygulama freze
ilerleme hızı 0.01-30m/dak
PLC programlama Evet
Arayüz RS232
İŞLEMCİ ARM + DSP + FPGA
Model Numarası SZGH-CNC1500MDc-4