Oyun Klavyesi Ve fare Combo RGB Arkadan Aydınlatmalı Tek Elle Tuş Takımı Fareler Dönüştürücü Adaptör Seti PS4 PS5 Xbox Nintendo Anahtarı

₺1 293.54 ₺633.93

  • Etiketler: Klavye, XBOX 360, dönüştürücü, ps4 aksesuarları, ps5 aksesuarları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c117701

Tanım

Oyun Klavyesi Ve fare Combo RGB Arkadan Aydınlatmalı Tek Elle Tuş Takımı Fareler Dönüştürücü Adaptör Seti PS4 PS5 Xbox Nintendo Anahtarı

Özellikler: 1. Gökkuşağı Arka ışık ve Yarım Tuşlu Klavye: Klavye 39 tuşlu taşınabilir bir tasarıma sahiptir, tüm tuşların cilvesi yoktur ve ABS iki renkli tuş başlıkları vardır.Çarpıcı gökkuşağı LED arka ışığı, geceleri size harika ışık efektleri getirebilir ve düşük ışıklı ortamlarda kullanımı çok uygundur.Kompakt boyut sadece taşıması kolay değil, aynı zamanda yerden tasarruf sağlar.

2. Yapışmayı Önleyici ve Çok İşlevli Tuşlar: Bu tek elle kullanılan oyun klavyesi, makul tuş düzeni ve ergonomisi ile oyun oynamak için üretilmiştir design.It işletim deneyiminizi kolaylaştırmak için multimedya işlev tuşu fn'yi de destekler.

3. RGB LED Oyun Faresi: RGB arkadan aydınlatmalı farenin her iki tarafı kaymaz doku, simetrik ve aerodinamik olarak tasarlanmıştır, rahat bir pençe kavrama tasarımı sağlar, aşınmayı ve yıpranmayı azaltır ve aşınmaya karşı daha dayanıklıdır. 6 düğme, 4 seviyeli DPI ayarlanabilir: 800/1600/1800/2400; yüksek kaliteli ABS plastikten yapılmış, rahat ve dayanıklıdır.

4. Klavye ve Fare Dönüştürücü: Dönüştürücü 4 renk solunum LED arka ışığına sahiptir ve NS anahtarı / Xbox One / forXbox 360 / PS4 / forPS3 için tamamen uyumludur. Çeşitli oyunlarda daha iyi performans göstermenize izin verin.

5. Klavye ve Fare geniş Uyumluluk: klavye ve fare geniş uyumluluk var, sadece tak ve çalıştır, hiçbir diğer yazılım veya firmware olduğunu required.It Win2000 için/ XP için/ benim için/ Vista için tamamen uyumludur/7/8/10, android için, Linux için, forMac OS, vb.

Belirleme:

Adı: Klavye ve Fare Dönüştürücü

Renk: siyah

Kullanımı: video oyunlarını kontrol etmek için klavye ve fare kullanın

Uyumluluk: PS3 için, PS4 için, PS5 için (sadece PS4 oyunları için PS5 için oynanabilir), Xbox360 için, Xbox ONE için, Xbox Serisi X/S için, N-Switch için.

Uygulanabilir Sistemi: android (destek MTK çip)

Malzeme: plastik

Giriş Gerilimi / Akımı: 5 V / 2A

Ambalaj Listesi:

1 * Dönüştürücü

1 * Klavye

1 * Fare

1 * Kullanım Kılavuzu

1 * OTG Adaptörü

1 * Kullanım Kılavuzu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uyumlu Marka / Model SONY
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Rondaful'un
Model Numarası dönüştürücü
USB ile dönüştürücü