Tam Bant SDR Alıcı Anten 0-2. 4 G FM Yayın Açık UV Radyo Radyo Alımı

₺893.43

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c113792

Tanım

Tam Bant SDR Alıcı Anten 0-2. 4 G FM Yayın Açık UV Radyo Radyo Alımı

Esas olarak geniş bant radyo sinyallerinin alınması nedeniyle, FM iletimi için kullanılıyorsa, mağazamız tarafından özel olarak özelleştirilmiş, daha yüksek verimliliğe ve daha yüksek giriş gücüne sahip çeşitli FM frekansı özel antenleri satın almanız önerilir ve kullanıcının gerçek iletim frekansına göre ayarlanmadan özelleştirilebilir.Doğrudan kullanın.

Belirli teknoloji ve enstrümanlara sahip meraklılar için, iletim için kullanılıyorsa, antenin ve topraklama ağının uzunluğunu ve topraklama ağının açısını 1/4 dalga boyu hesaplama formülüne ve cihaza göre dikkatlice ayarlamak gerekir.istenen emisyon frekansının ideal rezonans frekansını elde etmek için.ve duran dalgalar.

İletim gücünün aşağıdakilerden daha az olması önerilir 20W.At aynı zamanda, bu topraklama ağı anteninin topraklama ağı arayüzü standart M dişi arayüz olduğundan, orijinal çubuk antenini de kullanamazsınız, ancak sıradan araç UV antenini doğrudan yerel ağ arayüzüne vidalayabilirsiniz. yerine orijinal çubuk anten ve karşılık gelen UV anteni elde edilmiştir.

Frekansların verimli iletimi ve alımı.Tabii ki, BG3MDC'NİN bu anteni tasarlamasının ve geliştirmesinin amacı geniş banttır ve merkez frekansı ayarlanabilir.1/4 Dalga boylu antenin karşılık gelen kazancı, daha uzun sabit frekans noktasına sahip anteninki kadar yüksek değildir ve antenin kazancı ve bant genişliği karşılıklı olarak kısıtlanır.

Tıpkı bir kum yığını (sinyal) gibi, yüksek yığmak istiyorsanız (sinyal gücü ve yüksek kazanç), geniş bir alana (frekans bant genişliği) yayamazsınız ve geniş bir alana yaymak istiyorsanız (ürün bant genişliği), yüksek yığamazsınız (yüksek güçlü sinyaller alın).İkisine birden sahip olamazsın.

Sadece sabit bir frekans bandı kullanmak ve daha yüksek kazançlı bir anten istiyorsanız, mağazamızda çeşitli sabit frekanslı yüksek kazançlı antenler satın alabilirsiniz.

Örneğin, yalnızca FM frekans bandında veya havacılık frekans bandında sinyal almak veya iletmek istiyorsanız, ancak diğer frekans bantlarında sinyal almak için herhangi bir gereksiniminiz yoksa, sinyalin daha iyi olması için ilgili frekans bandı için özel olarak tasarlanmış tek frekanslı yüksek kazançlı bir anten satın almanız önerilir ve kazanç daha yüksektir.

boyutu: 36 cm

Malzeme: Alüminyum alaşım

renk: gümüş

Paket içeriği:

1 x SDR alıcı anten

1x0. 15 M Kablo

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Kazanç (dB) Gösterildiği gibi
Marka Adı SODIAL
Sertifika hiçbiri
Model Numarası SDR alıcı anten