2X PD Tipi C 48W çift USB araç şarj soketi, QC 3.0 Araç Hızlı Şarj Voltmetre Ve Anahtarı Tekne Kamyon RV, Mavi

₺484.20 ₺348.55

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c111600

Tanım

[PD iPhone Hızlı Şarj]: Güç Teslimatı 3.0 USB-C bağlantı noktası, iPhone 12/Mini/Pro/Pro Max/11/Pro/Max, iPhone X/XS/XR/8/8 Plus/SE, iPad , Galaxy S10+/S9+/S8+için 30W güç sağlar.30 Dakikada 3 kat hızda %0'dan %50'ye.(ıPhone hızlı şarj için: Apple arabirim kablosu için USB C ile kullanmanız gerekir.)

[Hızlı Şarj 3.0 Bağlantı Noktası]: 18W'DA maksimum çıkış.Uyumlu cihazlara 4 kat daha hızlı şarj hızı sağlar.Uyumlu cihazları sadece 35 dakikada %80'e kadar şarj edebilir.Hızlı Şarjın tüm sürümleriyle tamamen geriye dönük uyumludur.

[Açma / kapama Düğmesi]: Bu 12V usb priz, güç çıkışını önleyebilen, enerji tasarrufu sağlayan, boştayken pilin boşalmasını önleyen bir açma/kapama anahtarına sahiptir.Ayrıca araç aküsünü zamanında izlemek için LED voltmetre ile.

[Verimli Güvenlik]: Dahili akıllı IC çip.Cihazı aşırı voltaj, aşırı ısınma, aşırı yükten koruyun veya short-circuit.It cihazların ihtiyaç duyduğu akımı akıllıca algılayabilir ve onlar için en iyi şarj hızını sağlayabilir.

ürün adı: araç şarj

Tipi: Araba Aksesuarları

Çıkış Portları: USB + C Tipi

USB çıkış gerilimi: eşit veya daha az 24 V

Giriş Gerilimi: 12 V-24 V

Maksimum güç: 18 W+30 W

Güç kaynağı girişi: DC 12 V-24 V

Renk: Siyah + Mavi

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

2 x şarj cihazı

2 x Bağlantı kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Deoksijen
Tip USB, Elektrik
Kaynak Anakara Çin
Görüntü ekranı No
Sertifika hiçbiri
Akıllı Şarj Evet
Veri İletimi USB
Hızlı şarj No