TurtleBot 4 iki modelde mevcuttur: TurtleBot 4 Standard ve TurtleBot 4 Lite

₺46 018.43

  • Etiketler: turtlebot3'nın sohbeti, Endüstriyel Otomasyon
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c110668

Tanım

urtleBot 4, eğitim ve araştırma için dünyanın en popüler açık kaynaklı robotik platformunun yeni neslidir ve uygun bir fiyat noktasında daha iyi bilgi işlem gücü, daha iyi sensörler ve birinci sınıf bir kullanıcı deneyimi sunar.

TurtleBot 4 iki modelde gelir – TurtleBot 4 Standard ve TurtleBot 4 Lite.Her ikisi de bir iRobot® Create3 mobil tabanı, ROS 2 çalıştıran güçlü bir Raspberry Pi 4, OAK-D mekansal AI stereo kamera, 2D LiDAR ve daha fazlasıyla donatılmıştır.Kullanıma hazır bir geliştirme ve öğrenme platformu sunmak için tüm bileşenler sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir.Gelişen açık kaynaklı ROS geliştirici topluluğuna katılın ve ilk gün robotik öğrenmeye başlayın.

TURTLEBOT 4 ROBOTİK ÖĞRENME PLATFORMU

TurtleBot 4, eğitim ve araştırma için dünyanın en popüler açık kaynaklı robotik platformunun yeni neslidir ve uygun bir fiyat noktasında daha iyi bilgi işlem gücü, daha iyi sensörler ve birinci sınıf bir kullanıcı deneyimi sunar.

TurtleBot 4 iki modelde gelir – TurtleBot 4 Standard ve TurtleBot 4 Lite.Her ikisi de bir iRobot® Create3 mobil tabanı, ROS 2 çalıştıran güçlü bir Raspberry Pi 4, OAK-D mekansal AI stereo kamera, 2D LiDAR ve daha fazlasıyla donatılmıştır.Kullanıma hazır bir geliştirme ve öğrenme platformu sunmak için tüm bileşenler sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir.Gelişen açık kaynaklı ROS geliştirici topluluğuna katılın ve gün içinde robotik öğrenmeye başlayın.

ÖZELLİKLER Hızlı BAŞLAYIN

TurtleBot 4, önceden yüklenmiş ve yapılandırılmış ROS 2 ile birlikte, ayrıntılı kullanıcı belgeleri, bir Ateşleme Çardak simülasyon modeli, demo kodu ve robotik uygulamaları geliştirmeye hızlı bir şekilde başlamanıza olanak tanıyan bir dizi öğretici ile birlikte tamamen monte edilmiş olarak gönderilir.

SENSÖR PAKETLİ

TurtleBot 4, birçok robotik uygulama için ideal bir dizi entegre sensörle birlikte gelir.Yerleşik sensörler arasında OAK-D mekansal AI stereo kamera, 2D Lidar, IMU, optik zemin izleme sensörü, tekerlek kodlayıcıları, kızılötesi, uçurum, çarpma, kayma algılama ve daha fazlası bulunur.Tüm yerleşik sensörler, ağa bağlı ROS 2 API'sı aracılığıyla ROS konuları olarak kullanılabilir.

MODERN HAREKETLİLİK

TurtleBot 4, iRobot® Create 3 eğitim robotu üzerine inşa edilmiştir – doğru yerelleştirme ve konumlandırma için bir dizi akıllı sensör sağlayan sağlam bir mobil taban, kutudan 9 kg taşıma kapasitesi ve özel konfigürasyonla 15 kg'a kadar ve en yüksek hız .306 m/s.Create 3, bağımsız bir ROS arayüzüne sahiptir ve önceki turbo robotların aksine, entegre piller ve bir şarj yuvası içerir.

OLUŞTUR VE GENİŞLET

Temel bilgilere hakim olduktan sonra, kendi sensörlerinizi ve özel yüklerinizi ekleyerek TurtleBot 4'ün yeteneklerini kolayca genişletin.Erişilebilir USB bağlantı noktaları, elektrik kesintileri ve üst montaj plakası, üçüncü taraf donanım ve bileşenlerin entegrasyonunu kolaylaştırır.ROS 2 ve mikro-ROS desteği ile gömülü mikrodenetleyicilerin genişletilmesi ve entegrasyonu her zamankinden daha kolay hale getirildi.

SINIF hazır

TurtleBot 4, eğitimcilerin turtlebot'u robotik eğitim kurslarına kolayca dahil etmelerini sağlayan ders planları, ders içeriği, öğreticiler ve örnek testler dahil olmak üzere kapsamlı eğitim materyalleri ile birlikte gelir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

TurtleBot 4 iki modelde gelir: TurtleBot 4 Standard ve TurtleBot 4 Lite .Her iki model de güçlü iRobot® Create 3 mobil tabanı üzerine inşa edilirken, TurtleBot 4 bir OLED ekran, daha iyi bir Uzamsal AI stereo kamera ve yükleri ve aksesuarları kolayca entegre etmek için erişilebilir kullanıcı gücü ve USB bağlantı noktalarına sahip bir montaj plakası sunar.

TurtleBot 4 Standardı

TurtleBot 4 Lite

341x339x351mm

Boyutlar

341x339x192mm

3.9 kg

Ağırlık

3.3 kg

0,31 m / s

Maks.Hız

0,31 m / s

9 kg-Varsayılan

15 kg-Özel Konfigürasyon

Maks.Yük

9 kg-Varsayılan

15 kg-Özel Konfigürasyon

2.5-4.0 saat (yüke bağlı)

Çalışma Süresi

2.5-4.0 saat (yüke bağlı)

MEŞE-D-PRO

Kamera

MEŞE-D-LİTE

RPLIDAR-A1

LiDAR

RPLIDAR-A1

Evet

Erişilebilir Güç ve USB Bağlantı Noktaları

Hayır

Evet

OLED Ekran

Hayır

Evet

Montaj Plakası

Hayır

ROS 2

Yazılım

ROS 2

Ahududu Pi 4B (4 GB)

Bilgisayar

Ahududu Pi 4B (4 GB)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Nanoradar'ın
Sertifika ce, RoHS
Model Numarası TurtleBot 4 ve TurtleBot 4 Lite
Kaynak CA (Kökeni)