Yeni 220V 250W El Çimento Titreşimli Mala Beton Vibratör ZB-5 2840r. p. m Titreşim frekansı Beton perdah makinesi

₺897.81

  • Etiketler: çimento beton halı, leadove silikon vibratör, silikon vibratör sıcak, çimento beton karolar, çimento karışımı beton bloklar, çimento duvar plakası, silikon vibratör erkek, beton mikseri, ince silikon vibratör, kadın kauçuk vibratör
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c110598

Tanım

modname = ckeditör

1. Bağlantının fiyatı tarifeleri ve diğer maliyetleri içermez, lütfen unutmayın, teşekkür ederim. 2. Bölgeniz uzak bir bölgeyse, 45 dolarlık bir uzak ücret ödemeniz gerekir.

Adı: Beton mala makinesi

Modeli: ZB-5

Gerilim: 220V

Frekans: 50 Hz

Güç: 250 W

Akım: 1.5 A

Titreşim frekansı: 2840r. p. m

Heyecan verici kuvvet: 200kgf

Ambalaj Boyutu: 31 * 23 * 25 cm

Ağırlık: 6.5 kg 220 V saf bakır motor 1 metre tel

Giriş:

Portatif beton parlatıcı, bir fazlı, üç fazlı asenkron motorların dönüş akslarının iki ucunda motorun gücüne uygun eksantrik kütle takıldıktan sonra çıkar.Tüm makine tamamen kapanma ve yüksek mukavemet karakterlerine sahiptir, sökülmesi ve onarılması çok uygundur.Teller kauçuk kablolardan oluşur.Makinenin kabuğu dökme demirden yapılmıştır.Sap, yüksek mukavemetli plastikten oluşuyordu ve rubber.It kararlı ve kullanımı kolaydır, gücü koruyabilir, modern bir ideal araçtır.

Özellikler:

ekipman tam merkezkaç kuvvetinde çalışırken bile %1.100 sürekli çalışma garanti edilir.

2. Titreşimli motorlar titreşime dayanıklıdır ve 180°C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir

4. Uzun servis ömrü ve çok düşük beton vibratör bakım gereksinimleri

5. Hafif beton titreşimli motor, küçük ve büyük hacimli titreşim.

6. Titreşimli konveyör, titreşimli besleyici, titreşimli elekler, filtre, beton formlar, titreşimli parlatıcı, titreşimli kurutucu ve titreşimli ve daha fazlası sırasında blok için kapatmaya dayanıklı cihaz için titreşimli kaynak olabilir.

İADE Siparişi iptal ettikten sonra, para 1-15 iş günü içinde hesabınıza geri dönecektir

NAKLİYE Lütfen ödeme yapmadan önce adresinizi onaylayın.ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 iş günü içinde ürün göndereceğiz. (Tatiller uzatılabilir) İade politikası Alınan herhangi bir öğe kusurlu ve çözülemezse, iade edilmesi gerekiyorsa, müşteri öğeyi 3 gün içinde orijinal durumuna iade etmelidir.Alıcı iade nakliye ve taşıma masraflarından sorumludur.GERİBİLDİRİM Nötr veya Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. ciddi ve sorumlu bir satıcı olarak, biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Burada satın alma gibi umut.Yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Satın alma işleminizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 genel ayrıntılı satış derecelendirmesi (DSR) ile olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın

Not: 5'in altındaki derecelendirme bize kötü bir duruma neden olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Sertifika hiçbiri
Kaynak Anakara Çin