Motosiklet Amerikan Bayrağı Ayarlanabilir Arka Yan Dağı bagaj rafı Bayrağı Dekorasyon Honda YMH Çoğu Moto

₺343.98 ₺154.87

  • Etiketler: magna motosiklet çıkartması, motosiklet çıkartması 70, moto g6 bayrak sağlam, yaramaz motosiklet sticker, müstehcen motosiklet etiketi, motosiklet japon çıkartması, unibol motosiklet etiketi, ota motosiklet çıkartması, maceraları motosiklet sticker, belçika motosiklet etiketi
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c110262

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Ayarlanabilir kurulum : kurulum boyutu ayarlanabilir ve tüm ortak raf boyutları için uygundur

2、Yüksek kalite: Özellikle yaz ve sonbahar için her mevsim için uygun, yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı ve polyester elyaftan yapılmıştır.Bu bayraklarla yolda bisiklet sürmek iyi ve çok göz alıcı geliyor.

3、İyi işçilik: Bayrak %100 % polyester elyaftan yapılmıştır.Çift taraflı, çift dikiş, parlak ve canlı ve UV solmasını önlemek için işlenmiş.Bayrak direği katı krom çelikten yapılmıştır ve %100 passızdır.Otoyoldaki en kötü hava koşullarına dayanabilirler!

4、En iyi hediye: Bu tarz bayrak kiti, bisikletiniz ve motosikletiniz için en iyi hediyedir ve ayrıca kulübünüz veya arkadaşlarınız için özel bir hediyedir.

5、Vatanseverliği Göstermek: Motosiklet bayrağını en sevdiğiniz arabaya astığınızda, hemen arkadaşlarınızın ve yoldan geçenlerin dikkatini çekecektir.Bugün yolculuğunuzun tadını çıkarın ve insanlara vatanseverliğinizi yolda gösterin!

Özellik:

Sağlam ve dayanıklı, solmaz

Belirleme:

Ürün adı: arka raf dekore bayrak

Ürün malzeme: alüminyum alaşım + bez

Ürün ağırlığı: yaklaşık 250G

Ambalaj Listesi:

1 * Bayrak Direği

1 * Bayrak

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ana Malzeme Pamuk
Kaynak Anakara Çin