sıcak 10 adet Yeni Toptan Montaj Adaptörü Halkası T2 T dağı Lens için Canon EF 500D 7D 50D 1000D Adaptörü

₺886.01 ₺699.94

  • Etiketler: metal teleskop telefon adaptörü, teleskop adaptörü ca1, gopro teleskop adaptörü, nikon adaptör teleskopu, 2in teleskop adaptörü, canon lp adaptörü, dürbün teleskop canon, canon adaptör teleskopu, iphone 7 teleskop adaptörü, xiaomi teleskop adaptörü
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c110234

Tanım

promosyon 100 % Yeni Toptan Montaj Adaptörü Halkası T2 T dağı Lens için Canon EF 500D 7D 50D 1000D Adaptörü Ücretsiz Kargo

T2 T Dağı Canon EOS Halka lens adaptörü 5D 7D 600D 550D 500D T5i T4i T3i T2i T1i Ücretsiz Kargo

canon eos ef montaj adaptörü için t-mount t2 lens

Giriş:

t montaj adaptörü, canon eos dslr /slr fotoğraf makinenizi lensler teleskoplar mikroskoplar büyütücüler ve t2 üniversal diş yuvasına sahip körük ataşmanlarına takmanıza olanak tanır.bu adaptör herhangi bir canon eos kamera gövdesi ile çalışacaktır.

* sonsuz odak tutmak için izin verir

* yepyeni hiç kullanılmamış

* metalden yapılmış

* renk: siyah

paket içeriği:

10x montaj adaptörü

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir. 1. Dünya çapında NAKLİYE . (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz. 8. Teslim Süresi: Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız .İSTİSNA yok !Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sonrası.Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz , öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Cannergiz.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir. 2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

Cannergiz.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Foleto'nun
nd adı Oem
Boyut T2'den C'ye
Malzeme Maden
Renk siyah
Hayatta kalmak İyi
İsim Oem
Uyumlu Marka SONY, Minolta
Yük Ücretsiz
Kalibre T2'den C'ye
Model Numarası T2
kalite Yüksek