Yağ bidonu Sızdırmazlık pensesi, Büyük yağ bidonu Sızdırmazlık Makinesi, Yüksek Kaliteli yağ bidonu Sızdırmazlık Makinesi Sfg-70

₺1 666.62 ₺1 133.34

  • Etiketler: yüksek kaliteli yağ keçesi, döner freze masası
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c109591

Tanım

Yağ bidonu Sızdırmazlık pensesi, Büyük yağ bidonu Sızdırmazlık Makinesi, Yüksek Kaliteli yağ bidonu Sızdırmazlık Makinesi Sfg-70

*Ürün kullanımı: Bu ürün, kapak yapımı, varil yapımı, yağlama yağı, boya, kimya endüstrisi, petrol, tahıl yağı ve diğer sıvı ambalajlar gibi sıvı ambalaj endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. industries.It standart 200L yağ tamburu sızdırmazlığı için vazgeçilmez bir özel alettir.

*200L yağ bidonu sızdırmazlık pensesi (sızdırmazlık makinesi), uluslararası olarak kullanılan 200 litre (53 galon) büyük kapasiteli yağ bidonu sızdırmazlığı için özel olarak tasarlanmıştır.

*Ana parçalar, sağlamlık ve dayanıklılık, düşük aşınma, yüksek mekanik dayanım, kırılması kolay olmayan ve sıkı sızdırmazlık avantajlarına sahip yüksek kaliteli takım çeliğinden yapılmıştır.

Malzeme kalitesi: yüksek kaliteli takım çeliği

Boyutlar: 100 (66) mm * 400 mm

Dikkat: Notice1: Bölgeniz uzak bir bölgeyse, ayrı bir ücret eklemeniz gerekecektir.

Notice2: parsel gümrüklerinize geldiğinde, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın, herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz .Anlayışınız için teşekkür ederiz, ben mutlu bir alışveriş deneyimi diliyorum.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip sızdırmazlık makinesi
Sertifika hiçbiri
Marka Adı CJHZYG
Model Numarası Sfg-70
Kaynak Anakara Çin
Malzeme kalitesi yüksek kaliteli takım çeliği
CNC veya Değil CNC
Boyutlar 100 (66) mm*400 mm
Koşul Yeni